SDA KS pozvali Fortu i ministre da se vakcinišu u Zetri

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sda

Čuj sda kokoš biščević zaključila . ... nemoj vrijeđati kokoš

Sda

A jeli se sda garnitura vakcinisala. Ova toka je baš leš

Tokic

Na malina respiratoru

Uhljeb

Iz sda bez diplome i obraza.

Xixo

Ko tebe vakcinise

Centar

Hajde vi kolektivno na malina respiratore da narod vjeruje da rade i ne ubijaju ljude.

Dae

Vranic kralj, kaze jedite brokule i kelj i ne treba vam vakcina.

Hahaha

Da nije mozda sibofarm vakcinama koje ste nam obezbjedili hahahahah ili da nije mozda sa zenekom koja je za siromasne a za koje ste vi primili kao donacije, hahahahhahahahaha Ili ste svi iz KO SDA vakcinisali u Srbiji pa pljuvali po ostalima koji su isli u Srbiju

@

Vakcinisani kao i Ne_Vakcinisani ce moci da putuju po Svijetu, samo sto ce neko moci po Ovom a neki po Onom.!!

N

Joj sto ne mogu ovih sda idiota. Pa jedini im je posao kad su opozicija da gledaju i komentarisu sta vlast radi. A kadnsu ini vlast pokradose boga oca.

MrziteljPDA

Političari bi se vakcinisali javno u Zetri ali malo,malo nema vode a oni hoće da budu vakcinisani vodom a ne ovim smećem koje su nabavili narodu! Voda u bočice i bocaj a vi ovce AstraZeneka ili kinesko njesra!

tako je

Pozvati sve političare, medije, mengeleovske ljekare, prosvjetu neka si zajedno sa svojim familijama zabiju u dupe sve vakcine i tako nas riješe škarta.

Forto Zeneka

Bakir se javno vakcinisao i čekao u redu sa ostalim narodom. Ne bi ništa škodilo da vidimo kako zabijaju i Konakoviću Forti i ostalima iz vlade i skupštine kantona. Onda bi i narod s pjesmom išao na vakcinaciju.

Krezo

Evo saće...

KLOSA

MISLITE DA CETE NA TAKAV NACIN NAGOVORITI GRADZANE NE ONAJ KO NECE DA SE VAKCINISE TAJ JE SPREMAN DA SE I ORUZIJEM BORI TAJAV MENTALITET A POLITICARI MOGU DA DOBIJU APOURIN U VAKCINI KO JE STRUCNJAK DA ZNA STA JE U SPTICI I BOCICI SDA IZDAJNICKA STRANKA PELCUJ TE SE VI I TAKO STE ZASLUZIKI RANIJU SMRT HOCETE DA AMERI SA SVOJIM HAARPOM LAKSE UBIJAJU LJUDE

Veteran64

Hehehehhe toliko povjerenja naroda uzivaju da ce sigurno upaliti i krenucemo za njima ko ovce :) Pa ima li iko u toj sda dva grama soli u glavi. Misli li neko zaista da bilo ko iz vlasti uziva makar minimalno povjerenje ovog izvaranog naroda???

/ Najnovije