SDA: Dodikovi konkretni potezi protiv Dejtona značit će vraćanje R BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NalivPero

Evo konačno se i oni oglasili samo sa zakašnjenjem od 18 godina. Dok su Dodik i Čović radili na cjepanju BIH vi ste bili zaokupljeni svojim ličnim poslovima. Bošnjake ste doveli u najnezavidniji položaj u istoriji BIH.

Pravda

Upravu je,koji ce mi vrag drzava nemam posao,nemam nikakva primanja.A ova banditska drzava trazi da placam sve poreze i racune,odakle,da kradem necu.biro za zaposljavanje daje novac bogatim tajkunima,sirotinji neda ni barke.boracki dodatak ima samo ko he naklonjen sda teroristima,treba je rasturiti.ovdje imaju prava samo seljaci nepismeni,licemjeri,dupelisci i politicari.Debobilisani borac(nekad bio budala)nikad vise.sb kanton.

dP

Razmisli još jednom o stanju prije Dejtona. Mrak, hladnoća, trezor...A ti u njemu držiš položaj. ;)

LudZbunjenNormalan

Nemoj zayebavat?! Stvarno?!

Faris

Bravo Bake!

Bošnjak

Svi Bošnjaci trebaju biti dosljedni. Nažalost naš Bakir nije dorastao zadatku. Treba dati više prostora ljudima koji znaju i imaju hrabrosti da nešto konkretno urade. Bakir se potrošio....

Baš tako

Bakire - ti si upravo svojom fundamelistickom politikom u kojoj vi muslimani trebate da krojite sudbinu Srbima i Hrvatima u BiH doveo do toga da se druga dva naroda moraju boriti za opstanak. Tvoj san da ce se danasnja BiH vratiti na nekakvu Republiku BiH je samo utopija. Na to nece pristati ni Srbi, a ni Hrvati. Ostaje ti opcija da kao i tvoj otac BiH gurnes u novi vjersko gradjanski rat u nadi da ces zavladati cijelom BiH. U tom slucaju ce Hrvati biti protiv vas muslimana jer im je dosta Komsica i slicnih njemu. A kako ce te proci u tom nekom 'hipotetickom novom ratu' sam zakljuci. Bolje ti je dozovi se pameti i priznaj samom sebi da u BiH tri naroda moraju ravnopravno da zive, i da BiH nije tvoja tj samo muslimanska. ka 071

0711

@071 Molim da se makneš sa mog nicka, da ljudi ne bi pomislili da je to slučajno moj stav. Za početak ne smatram da "narod" može imati mišljenje. Biološki je nemoguće.

Je

Bakire - ti si upravo svojom fundamelistickom politikom u kojoj vi muslimani trebate da krojite sudbinu Srbima i Hrvatima u BiH doveo do toga da se druga dva naroda moraju boriti za opstanak. Tvoj san da ce se danasnja BiH vratiti na nekakvu Republiku BiH je samo utopija. Na to nece pristati ni Srbi, a ni Hrvati. Ostaje ti opcija da kao i tvoj otac BiH gurnes u novi vjersko gradjanski rat u nadi da ces zavladati cijelom BiH. U tom slucaju ce Hrvati biti protiv vas muslimana jer im je dosta Komsica i slicnih njemu. A kako ce te proci u tom nekom 'hipotetickom novom ratu' sam zakljuci. Bolje ti je dozovi se pameti i priznaj samom sebi da u BiH tri naroda moraju ravnopravno da zive, i da BiH nije tvoja tj samo muslimanska. ka 071 ka Baš tako<<

realno

kršenje Daytona, vraćanje ne RBiH, Hvala Milorade.

mo-star

Teško da će nešto što se više puta pokazalo nemoguće jednog dana pokazati mogućim, a da će se realnost svijeta nekim hokus-pokusom prilagoditi potrebama i željama ovdašnjh nacinalnosti.

/ Najnovije