SDA Centar: 'Skaka je dobrovoljno došao sa drugog kontinenta, čemu treniranje strogoće nad njim?'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tacno

***

adi

***

Trebali

Su kriminalcu crveni tepih postaviti,mrs.

tito

malo izlgeda pokiso, valja mu vazelin ponjeti...

Pehlivan

Malo bi kriminalna organizacija SDA, uređivala Zakon o policijskim službenicima, i zakone o postupanju sa licima lišenih slobode?! Imali ste gospodo, decenije mogućnosti izmjene ili dopune tih zakona, ali jbg, vi se fokusirali na pljačku javnog novca, sredstava, tendera, nepotizma, korupcije, i samog kriminala u cjelini.

Guest

OVO JE NEPOTREBNA SILA A da li će pravda biti pravedna? (Ne)čuvanje presuđenih zatvorenika, čak i ratnih zločinaca, ostavlja sumnju.

AsAsova

E cuj cemu treniranje strogoce.. pita se lopovski kartel.. Cudom.se cude ubice da mogu bit uhapseni.. XD Sta vi lopovi predlazete ? Da mu orden za kriminal dodijelimo ? Vise kriminalaca ima jbena sda centrala nego zatvor Zenica.. Bukvalno.. Vise je sda opljackala i zla nanijela ljudima nago svi kriminalci koji su prosli kroz Zenicu kad se saberu zajedno.. Sramotno je sto ste Vi iz centrale i dalje na slobodi.. Pogotovo trezorce i njegova iskompleksirana sultanija..

m.tvica@ppf.unsa.ba

Razlika je u sljedećem. Pobrojane sredine u kojima se političari ne procesuiraju, u demokratskom i civilizacijskom smislu daleko su od zajednica u kojoj organi gonjenja rade svoj posao. Tamo ljudi jednom rječju žive u strahu od političara isto kao što se policija tužiteljstvo i pravosudni organi nalaze pod šapom tih istih političara. Ne piše džabe u literaturi zapada da se jedino u Bosni u Hercegovini nalazi u odnosu na kršćansku relativno uspješna muslimanska zajednica.

adi

***

nasvasta

Da ste bogdo stali iza svakog borca kome se čini nepravda bili bi cijenjeni a ovako samo se brukate.

Haha

Hodžica reis je rekao da su hapšenja SDA lopova napad na muslimane. Nadam se da će se tužiteljstvo dozvati pameti prije nego hodžica baci kakvu fetvu na njiHa

Ralle

Vidjet cemo kako ce hapsiti Covica il nekog od njih, ako ikad do tog dodje. ka Tacno Za tvoju informaciju, Čovića su davno hapsili, sudili, čak ga je visoki predstavnik bio smijenio kao člana predsjedništva. I na kraju pravomoćno oslobođen . Zamisli da danas visoki predstavnik npr.smjeni Sejdu Komšića!!! Mislim da bi bošnje napravile revoluciju. A hrvati su tada sve civilizirano istrpjeli.

Bosanac

***

/ Najnovije