Schmidt za Spiegel o "preglasavanju Hrvata" i nametanju Izbornog zakona: "Neka me ne potcjenjuju"

/ Komentari (43)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ccc

Opasno si se precijenio sturmbanfireru.

Miki

Tako i dodik kaze ja sam musliman i bude muslimanski zastupnik. Hmm Tornjaj se odavde keru švapski i ti i kancelarija ohr gamadi

Mile i šehadet? Ima pravo Čanak za Mileta.

Tako i dodik kaze ja sam musliman i bude muslimanski zastupnik. Hmm Tornjaj se odavde keru švapski i ti i kancelarija ohr gamadi ka Miki

tuner

Preglasavanje je termin koji je izmislila preglasana grupa u najlegitimnijem procesu koji se zove glasanje. Treba li sada i u Bundestagu reći kada se nešto izglasa da je manjina preglasana? Ili da je većina izglasala nešto demokratskim procesom??

o "preglasavanju Hrvata"

po tu rice upisuju nove stranice besčasti u svoju ionako sramnu povijest.

Kme kme kme kme

po tu rice upisuju nove stranice besčasti u svoju ionako sramnu povijest. ka o "preglasavanju Hrvata" Kvazijevrejske pohrvatice, repo bez korjena, koljači žrtve komunsitićke totalitarnosti.

*Sturmbahnführer se pise...

Opasno si se precijenio sturmbanfireru. ka Ccc

Hercegovina ce se na kraju pripojit Hrvatskoj.

Za RS nisam siguran hoce li ostat samostalna drzavica ili ce se pripojit Srbiji, mislim ovo drugo. A za oboje su odgovorni neodgovorni :) bosnjacki ¨politicari¨

Dalmacija i Istra Italiji.

Za RS nisam siguran hoce li ostat samostalna drzavica ili ce se pripojit Srbiji, mislim ovo drugo. A za oboje su odgovorni neodgovorni :) bosnjacki ¨politicari¨ ka Hercegovina ce se na kraju pripojit Hrvatskoj. -U- nije ti ovo SFRJ.

Treba li goticom?

ka *Sturmbahnführer se pise...

Shmitonja

gura svoje istovjernike,koje god nacije bili.Podlo hovno.

Kristofašističko.

gura svoje istovjernike,koje god nacije bili.Podlo hovno. ka Shmitonja

Haha

Ovaj definitivno ne misli praviti islamsku kao ovi prije njega. Loše, loše. GraDžani već doživljaju slom živaca

Ciao bello

Treba mu kazati ciao bello ,jer je pristran i voditi tajne pregovore sa hrvatskom je sramota za njega i cijelu medjunarodnu zajednicu ,a posebno EU i SAD.

Mostar

Koliko muslimani mogu braniti laz i prijevaru. BiH nije nikada bila niti će ikada biti vasa. Stvaranje prijatelje a ne neprijatelje. Pametnije vam je izabrati pametne političare koji vas neće zavadjati sa susjedima bez ikakve koristi.

To ne moze. U EU i NATO.

-U- nije ti ovo SFRJ. ka Dalmacija i Istra Italiji. ............Osim toga, to ce branit svih 4 milijuna nas, Hrvata. A tvoj zembilj ce branit jedno miliju i po *****ja, pa ti ¨skontaj¨ (kako vi to volite reci).

Hehehe

Ovaj definitivno ne misli praviti islamsku kao ovi prije njega. Loše, loše. GraDžani već doživljaju slom živaca ka Haha kršćanska demokratija tipa da Jabba the Hutt Pulja Bulja ovlašten glasovima ovčica ko ti diže rukicu i glasa za koaliciju spasa babo terso, šonja s dvije letve i kurata prikaza? Ako ova koalicija ne štiti interese svojih glasaća, pardon ovćica, oni će poslat Jabba the Hutt Pulju ***** da smijene Nescaffe 3u1 koaliciju?

Pardon.

Kvazijevrejske pohrvatice, repo bez korjena, koljači žrtve komunsitićke totalitarnosti. ka Kme kme kme kme Katolibanske šiije po pisanju babana nacije ajatolaha ruhole Francika Tuđmanija.

cccc

Koliko muslimani mogu braniti laz i prijevaru. BiH nije nikada bila niti će ikada biti vasa. Stvaranje prijatelje a ne neprijatelje. Pametnije vam je izabrati pametne političare koji vas neće zavadjati sa susjedima bez ikakve koristi. ka Mostar Koliko kršćani znaju lagati i mrdati stvari iz konteksta to je za nepovjerovati. Prvo pokradu termine iz judaizma: bog otac (eufemizam za Jahvea, jer se Božije ime ne smije izgovarati uzalud), božiji sin (prorok poslan jevrejima da ih opomene) i sveti duh - ruah kuduš (silina božanskog stvaranja) da označava boga babana, biološkog oca svog potomka u ljudskoj futroli Isusa i svetog duha - obdarenog kaspera, pa ih prerade i ubjeđuju jevreje kako su oni kršćani u pravu i naopako tumače i čitaju Tanah ubacujući u njeg značenja kojih nikad nije bilo tu. Ako počnete karijeru sa ovolikim paketom lagarija, zar je čuditi se što izvrćete sve živo naopačke? Kao npr. da se iz katoličanstva dobija hrvatska nacionalnost. Niste jevreji, odye b lasiran.

Cccc

............Osim toga, to ce branit svih 4 milijuna nas, Hrvata. A tvoj zembilj ce branit jedno miliju i po *****ja, pa ti ¨skontaj¨ (kako vi to volite reci). ka To ne moze. U EU i NATO. Zaboravio si iranske šiije bombaše sunarodnjake neovisne katolibanske đamahirije Kurojejšije. baban ajatola Tuđmani je jaaako ljut.

Db

Preglasavanje je termin koji je izmislila preglasana grupa u najlegitimnijem procesu koji se zove glasanje. Treba li sada i u Bundestagu reći kada se nešto izglasa da je manjina preglasana? Ili da je većina izglasala nešto demokratskim procesom?? ka tuner U PITANJU JE TROČLANO PREDSJEDNIŠTVO,AKO POREDIŠ VEC,POREDI NAS SA BELGIJIM

Nope

U PITANJU JE TROČLANO PREDSJEDNIŠTVO,AKO POREDIŠ VEC,POREDI NAS SA BELGIJIM ka Db nema nacije iz religije ako nisi jevrej.

Panzer

GRAĐANI SE NAROGUŠILI,NIJE IM PO VOLJI,LAJU...

Hehehehe

GRAĐANI SE NAROGUŠILI,NIJE IM PO VOLJI,LAJU... ka Panzer Najela se paganija oreo keksica sa jevrejskim lesom pa misle da su postali jevreji i dobili kurojejsijsku naciju iz katolicanstva?!

sparco

Preglasavanje je termin koji je izmislila preglasana grupa u najlegitimnijem procesu koji se zove glasanje. Treba li sada i u Bundestagu reći kada se nešto izglasa da je manjina preglasana? Ili da je većina izglasala nešto demokratskim procesom?? ka tuner Bundestag nije uređen Dejtonom i Vaš.sporazunom.

a ja srebrne mi maline,mislio bOOOkir i novalić, !

MINISTRICA PODNIJELA IZVJEŠĆE Hrvatska je u plusu 55,80 milijardi kuna u odnosu na uplaćena sredstva u proračun Europske unije

Svaka cast za komentar

Preglasavanje je termin koji je izmislila preglasana grupa u najlegitimnijem procesu koji se zove glasanje. Treba li sada i u Bundestagu reći kada se nešto izglasa da je manjina preglasana? Ili da je većina izglasala nešto demokratskim procesom?? ka tuner

ohO

Potcijenio si ti nas.

Šmit, Ustaški šupak,

...a još glup k'o *****k !

Žestoko

Potcijenio si ti nas. ka ohO

@ccccc

E kad piše neko ko nema pojma. A koliko ste vi preuzeli. Kao kurban, obrezanje pa ostali stvari iz Mojsijevih knjiga

@ccc

Pokri se ušima ne prdi

Kažu

Nek Šmit vidi kako se Njemačka raspada da se pripoji Rusiji k'o 45te. Slunto je zaboravio na svoju historiju da bi gazio našu državu.

Kažu

po tu rice upisuju nove stranice besčasti u svoju ionako sramnu povijest. ka o "preglasavanju Hrvata" Sjediš u jednoj državi i mašeš tuđom zastavom, rimska ćkopi. Sramota!

Kažu

Krvati su prvo bili Papine čkepi pa onda i Hitlerove. Sramno!

Kažu

Za RS nisam siguran hoce li ostat samostalna drzavica ili ce se pripojit Srbiji, mislim ovo drugo. A za oboje su odgovorni neodgovorni :) bosnjacki ¨politicari¨ ka Hercegovina ce se na kraju pripojit Hrvatskoj. Možeš sanjati, niko ti ne brani.

Kažu

Ovaj definitivno ne misli praviti islamsku kao ovi prije njega. Loše, loše. GraDžani već doživljaju slom živaca ka Haha . Islamska država je jedini spas.

Kažu

Tvrtko II kaže: MOJI BOSANSKI PRARODITELJI, u 12-13 stoljeću. Ilija Garašanin (Ministar Srbije) 1840 i neke u Načertanije kaže BOŠNJACI TRI RAZLIČITA VEROUČENJA. Dokazuje kako su smrdin i krvat u Bosni i Hercegovini oduvijek bili samo turisti

KAzu da je baliju OTAC pa PAS GUZIO--jebo te OTAC

Tvrtko II kaže: MOJI BOSANSKI PRARODITELJI, u 12-13 stoljeću. Ilija Garašanin (Ministar Srbije) 1840 i neke u Načertanije kaže BOŠNJACI TRI RAZLIČITA VEROUČENJA. Dokazuje kako su smrdin i krvat u Bosni i Hercegovini oduvijek bili samo turisti ka Kažu

mis

za Mostar Bosna ce biti za sve Bosance i Hercegovce koji je vole, za razliku od osoba kao sto si ti. Previse kompleksa imas jer te je neko dobro nagazio kad si pokusao nesto uraditi sto je bilo protiv zakona i covjecnosti.

Schmidt je veliki supak Zna to on al se stidi priznat …svapska posla …

Šmit is šit

Pa treba isto tako izmjeniti izborni zakon u Hrvatskoj da se prekine nadglasavanje Talijana.

kemo

Kad u njemackoj dozvolite turcima da biraju svoje, pnda se javi

/ Najnovije