Schmidt o najavama Dodika: Bit ću veoma jasan - ovo je ozbiljan napad

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Latko zBrode

I izražavaš zabrinutost...AFERIM...mani se toga, uradi šta trebaş i sasjeci u korjenu

YY

Gospodine Šmit BiH je bila država i prije Dejtonskog sporazuma priznata čak i od Srbije, Hrvatske, Rusije itd. Mi smo u Dejtonski sporazum unijeli svoju državnost, a srbi i hrvati, šta su oni unijeli ?????????????????

071

Hahahhaaa. Propašće vam titranje Čoviću, provincijskom papku sa 15 000 glasača (čitaj: klijenata) jer vam ga Dodik tako šica da vam oči ispadaju. Šonjava i korumpirana EU u saradnji sa domaćim izdajnicima i kriminalnom porodicom SDA, HDZ i SNSD. I na to ovi wannabes, a u stvari nesposobnjakovići i kompleksaši, po Sarajevu. I Amerika koja je zaboravila da ima vanjsku politiku i ima nestašice po policama (courtesy of neoliberal bullshit). A ruski oligarsi kupuju za sitne pare plesačice po štangama po zapadnim zemljama, jedu kokice i promatraju čemer.

ccc

Rijeci koje vazda nasmiju Ozbiljno,zabrinut i danas novina Funkcionalne....sto me nasmija :D

Sasa

@YY pa i Hrvati a i mnogi Srbi su bili i jesu za BiH koja je i njihova.

Odgovor na izjavu ili bolje reci izvalu Herr Schmidta

Kako samo glup komentar! Potpuno nepoznavanje situacije na terenu! Herr Schmidt je potpuno nedorastao da se nosi sa ovakvim stvarima!!! To moze samo neko kao sto je bio Paddy Ashdown!!!

/ Najnovije