Schmidt pozdravio usvajanje Rezolucije: Ovo nije čin usmjeren protiv srpskog naroda ili RS-a

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Lijepe riječi su ukras!

BiH

***

Bosna Bosancima

Lijepe riječi su ukras!

071

***

Kraj vam dolazi

***

Slabo

***

Nepotrebno obraćanje

***

Da li onih 107 drzava

koje nisu glasali za rezoluciju, negiraju genocid?

Srbija je zemlja zlikovaca i lažova

SRBIJA JE ZLOČINAČKA ZEMLJA KOJA JE IZVRŠILA AGRESIJU NA SUVERENU I NEZAVISNU DRŽAVU BIH. SRBIJA JE ZEMLJA KOJA JE AKTIVNO UČESTVOVALA U MASOVNIM UBISTVIMA U BIH. SRBIJA I DANAS, POSLIJE NAVODNOG MIRA KOJI JE POTPISAN U DAYTONU, SAVEZNA DRŽAVA OHIO, VRŠI AGRESIJU NA BIH, CRNU GORU, KOSOVO, HRVATSKU I NAPADA SUVERENITETE TIH ZEMALJA. SRBIJA JE ZEMLJA KOJA JE OBMANULA A I DANAS OBMANJUJE BOSANSKE PRAVOSLAVCE I TO ČINI JOŠ OD 18-VIJEKA I TRPA IM U NAZIV DA SU SRBI, MADA NACIJA, OBIČNA JEZIČKA FLOSKULA, USTVARI NE POSTOJI NIGDJE NA OVOJ PLANETI, ALI JE ONI OBILATO KORISTE DA BI SE NEKAKO DOMOGLI TUĐIH TERITORIJA, I TO TAKO ŠTO LOGIKOM SVI SRBI U JEDNOJ DRŽAVI ŽELE OTETI TERITORIJE I M A TE R IJALNE RESURSE OVE A I DRUGIH ZEMALJA. NE POSTOJI ZEMLJA U KOJOJ SRBIJA IMA „UGLED“ NA OVOM SVIJETU, JER JE JOŠ OD „PUTA OPIJUMA“ 1912 GODINE SVEOPŠTE DEKLARISANA I OBILJEŽENA KAO ZEMLJA PRIMITIVLUKA, PLJAČKAŠA I AGRESORA

SVAKO NORMALAN NEGIRA LAZNI Djenosajd!!!!!!!

koje nisu glasali za rezoluciju, negiraju genocid? ka Da li onih 107 drzava

***

***

besmisao UN-ovih DANA ovog i onog; hahahaha

Lipanj 1. lipnja – Svjetski dan roditelja – Ujedinjeni narodi od 2012.[57] 3. lipnja – Svjetski dan bicikla – Ujedinjeni narodi od 2018.[58] 4. lipnja – Međunarodni dan nevine djece – žrtava agresije – Ujedinjeni narodi od 1983.[59] 5. lipnja – Svjetski dan ekologije i okoliša – Ujedinjeni narodi od 1973.[60] 5. lipnja – Međunarodni dan borbe protiv ilegalnog, neprijavljenog i nereguliranog ribolova[61] 6. lipnja – Međunarodni dan ruskog jezika – Ujedinjeni narodi od 1999.[62] 7. lipnja – Svjetski dan sigurnosti hrane – Ujedinjeni narodi i WHO[63] 8. lipnja – Svjetski dan oceana – Ujedinjeni narodi od 2009. 9. lipnja - Međunarodni dan arhiva 12. lipnja – Svjetski dan borbe protiv dječjeg rada – ILO 13. lipnja – Međunarodni dan svijesti o albinizmu – Ujedinjeni narodi od 2014.[64] 14. lipnja – Svjetski dan darivatelja krvi – SZO [65] 15. lipnja – Svjetski dan svjesnosti o zlostavljanju starijih osoba – Ujedinjeni narodi od 2011.[66] 17. lipnja – Svjetski dan borbe protiv stvaranja pustinja i suše – Ujedinjeni narodi [67] 18. lipnja – Međunarodni dan održive gastronomije[68] 19. lipnja – Međunarodni dan borbe protiv seksualnog nasilja u sukobu – Ujedinjeni narodi od 2015.[69] 20. lipnja – Svjetski dan izbjeglica – Ujedinjeni narodi [70] 21. lipnja – Međunarodni dan joge – Ujedinjeni narodi od 2015.[71] 22. lipnja – Međunarodni dan biološke raznolikosti – Ujedinjeni narodi 23. lipnja – Dan javne službe Ujedinjenih naroda – Ujedinjeni narodi [72] 23. lipnja – Međ

Romanija

Voli li još neko uopšte u ovoj BiH? Samo čista mržnja...

521125

Voli li još neko uopšte u ovoj BiH? Samo čista mržnja... ka Romanija NIKO

1601

***

***

***

***

***

***

***

Isti

Isti oni koji su glasali za ovu rezoluciju trenutno ubijaju djecu u Palestini i Kongu... Palestina ima naftu a Kongo zlato, na Kosovu je zlato, u RS litijum... sve ostalo je potreba da se mobilišu i izmanipulišu ljudi za nove ratove i profit manjine. Smrt sirotinje za džepove američkih imperijalista i tuđe ciljeve....ukratko.

Laxative

Šmite smijeni ove genocidaške konje iz vlasti, ne čekaj, oni će ovo orgijanje i vrijeđanje da nastave, jer bolesni je to okot SPC, vidite da ih onaj Porfirije duhovni Genocidaš loži na sve ovo. Nikada u istoriji čovjeka nije nastao gori primjerak vrste a koji se odaziva na ime Srbenda.

Brzi

Srbi su svi isti.

/ Najnovije