Schmidt poručio Čoviću da se smiri, vjeruje da je Dodik razuman: "Pozivam ih da zajedno sjednemo"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šuplja

Nema tu sahgovornika Šmite, i vi to dobro znate.

adi

***

Xfhxjhckhvljvljv

Loooood, amele mi moje ;)))

Gost_Radio_Sarajeva

Lijepo vrieme dolazi. Nisu odavno roštiljali zajedno.

Haha

***

BiH

Ako bi pod pritiskom covica i dodika povuko svoju odluku, to bi bio kraj i tvog boravka u ohru i kraj miru.

Sanovnik

sa *****ama nece nikad abiti dogovora, oni sanjaju unitarnu drzavu, i sve rade da to postignu, decenijama ka adi Nemoj o snovima, dobro smo mi osjetili snove susjedskih i komšijskih politika. A svi znamo kakva su to snovi, o čemu i u koju svrhu.

Gost_Radio_Sarajeva

***

Linijski sudija

Raspad BiH je jedino rijesenje. Rezultat ostaje nepromjenjen: 49%-23%.

Glavni sudija

***

Jovi

***

Guest

Jeste moj Jovi zato au Njemacka i Irska pune Hrvata zato sto vam je dobro

87649167

***

Trefzui

SMIT TI SI OUT .TOLIKO SI U BIH, DA SI ZABORAVIO STO CES TU.TVOJE POSLANJE? U BIH ZIVE 3 NARODA PO USTAVU .SVAKI PO DAYTONU IMA SVOJE MJESTO.TI SI TU DA TO I POKAZES .SVE JE RIJESENO. NE OBMANJUJ NAVIJACE.RECI IM ISTINU.ONDA CES BITI POSTOVAN ,OD SVIH

BiH

***

***

***

BOSANAC

***

***

***

***

***

071

Sine Jovi, naravno, samo sto rjesenje u korist Hrvata nece biti ono kom se lopovski HDZ i ruski energetski Covic nadaju. Svi cemo se radovati Poglavlju dvadeset i tri. Malo ga prvo prelistaj, pozlice ti.

TTT

Covic je glup i treba da padne jer je glup. Lopov satjeran u kut ne moze biti razuman. Manite se umirujucih pricica, lopovi i zlikovci trebaju biti kaznjeni. Doduse, sad da su izbori sa skenerima, vise nikada za njih ne bismo ni culi. Mora da je dreka zbog toga :D.

Milodrag

*** BOSNA JE GRADANSKA DRZAVA. BOSNA JE DRZAVA SVIH NJÈNIH NARODA. IMOVINA JE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE. Ko misli drugacije neka ide gdje tako nije.

/ Najnovije