Schmidt: "Dodik bi sa svojim narodom mogao završiti kao Transdnjestrija, daje pogrešan spin"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Oprosti

Schmidt oprosti,ali ti samo potpaljujes vatru,a vjerojatno te instruira amerika.Jednostavno udalji dodika iz politike i nekoliko dana ce srbi protestirat,a onda ce zapoceti smirivanje i blagostanje svima.

***

***

333

Sto Transnjestrija? Tama to sranje ne treba. Neka negdje drugo razgule, pa prave Transnjestriju. A to da se to uopste pominje samo pokazuje koliko su Evropljani i Amerikanci nesposobni. Imas apsolutnu vlast u BiH, i svejedno nicim ne upravljas.

Titova socijalisticka Jugoslavija

dodik je nacionalist i covic i bakir i ostale ovce Od kada Covic uvazava bosnu od skora od prije nekoliko sedmica Koliko je godina dijelio Bosnu

***

***

koliko su evropski standardi u Mostaru i Hercegovi

schmidt je si li ti corava baba koliko i od kad je Mostar podijeljen da su cijele generacije hrvata izrasli nisu nikada presli na muslimansku stranu i koliko su hrvati podijeljeni od muslimana ..dvije obale

***

***

Ajd samo ti razguli

Najbolje da sam sebi das taj svoj savjet pa razguli sam odavde i to sto dalje a najbolje u neki kalifat

Za nepismenu novinarku

Sto Transnjestrija? Tama to sranje ne treba. Neka negdje drugo razgule, pa prave Transnjestriju. A to da se to uopste pominje samo pokazuje koliko su Evropljani i Amerikanci nesposobni. Imas apsolutnu vlast u BiH, i svejedno nicim ne upravljas. ka 333 Kao prvo, nije transnjestrija nego transnistrija ili pridnjestrovlje, sto ce reci da si nepismena i neupucena za jednu novinarku. Drugo, a sta mislis da vi razgulite u svoju maticu kod sultana erdogana gdje je i vas mudzahedinski general mahmuljin pobjegao? Bjezali ste tamo od dolaska austrije u bih pa sve do danas, tako da vam ne bi bilo tesko. Trece, rs bi za razliku od transnistrije imao ko da prizna kad bi se odvojila. Srbija bi je sigurno priznala, a onda i rusija i kina, jer rs i dodik imaju dobre odnose s njima, za razliku od vas koji sotonizujete rusiju i kinu. A priznala bi je i hrvatska i madjarska.

/ Najnovije