SBB pozvao Turković da ruske diplomate u BiH proglasi personama non grata

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Pa svejedno ako je sarajevo zatvori otvorice se nova u Banjaluci. Kako bezobrazni *** misle da mogu zatvarati koga oni hoce pa probajte samo

Guest

Guest Uranili zoru prevarili. Vas sve na pozicijama vodecih stranaka treba poslati po smrt. Valjda ce doci nekad ili mozda nikad.

*=*

Pa svejedno ako je sarajevo zatvori otvorice se nova u Banjaluci. Kako bezobrazni *** misle da mogu zatvarati koga oni hoce pa probajte samo ka Miki ___Ja sve kontam evo napokon jedan pravoslavac iz manjeg entiteta sa kojim bi se k`o i moglo razgovarati... Kad ti Miki u stvari kao i svaki priosječni pravoslavac - glup k`o hurac! Pa fkt. s kojim bi pravoslavcem čovjek mogao imati smislen dijalog?

che

Tako je ! Treba im pokazati vrata . Otvoriti sve karte nema više nož u leđa .

***

bi vodio svjetsku politiku umjesto da dalje radi sa aljbanskim ***!

Kao

Pa napravis trecinu drzave pa to radis, inaCe ne kontam, odlucuje 23% u ime svih, kako to zamisla mali perica.

/ Najnovije