Savez samostalnih sindikata BiH: 'Tražimo da sve kompanije poštuju prava radnika'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sad ćemo sve dobiti

Otisla SDA...pa kad se sad zasuču rukavi, sve ima da se riješi, posebno radnicima🤣🤣🤣🤣🤣

JA JUGOSLAVIJA

BUDI SE ISTOK I ZAPAD BUDI SE SJEVER I JUG JELTO TAMO POSTOJE RADNICI ZAR NISTE GLASALI ZA DEMOKRATSKU KAPITALISTICKU VASU MUSLIMANSKU SDA I POSRALI SE NA JUGOSLVIJU ............VI NEMATE PRAVO DA IMATE PRVI MAJ

JA, JUGOSLAVIJA

Otisla SDA...pa kad se sad zasuču rukavi, sve ima da se riješi, posebno radnicima🤣🤣🤣🤣🤣 ka Sad ćemo sve dobiti A STO JE OTISLA SDA JELI ZA****LI SE VI KAD JE U PITANJU SDA A KAD STE GLASALI SVI ZA SDA PROTIV JUGOSLAVIJE VI STE UBILI JUGOSLAVIJU VI LICNO NEMATE PRAVO IMATI PRVI MAJ

Gradjani od ...

Saveza samostalnih sindikata BiH traže da sindikat bude realni i da se beve konkretnim poboljšanjima i pitanjima i da se ne suluže stalnim populizmom. Hvala.

@JA JUGOSLAVIJA

Srbi su ubili Jugu za uvjek. Ubili ste je prije 90ih, a poslje za uvjek. Vi ne razumijete da ubijanje i etičko čiščene nije Juga, da je to fašistička ideja velike Srbije. Tito je se borio protiv takvih ljudi i svega toga.

/ Najnovije