Savez bošnjačkih NVO: 'Povratnička porodica čije je dijete napadnuto nije sama'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Koji je qeratz cetnicima 30 godina nakon rata. Stvarno hocete bosansku oluju tj kijamet? Da vas djavo ponese

Ljiljan

Moji Bošnjaci znate ko vam je ubijao djecu,silivao sestre,pljačkao kuće....samo osveta oko za oko zub za zub,krenite dosta ste saburili svaki vid osvete je dobrodošao!

@Ljiljan

Moji Bošnjaci znate ko vam je ubijao djecu,silivao sestre,pljačkao kuće....samo osveta oko za oko zub za zub,krenite dosta ste saburili svaki vid osvete je dobrodošao! ka Ljiljan Počni prvi pokaži im kako se svetit hajde

@Tuner

Jest super živjeti udaljen od BiH od 615 do 700km i govoriti o Bosanskim olujama ratu, osveti da. Da živiš u BiH druga bi priča bila

Rat je

Za glupake

Hava

Ama sta vam je idioti glupi primitivni. Stoko. Ko je rwkao da se to desilo na nacionalnoj osnovi? Gomile naslova govore o vrsnjackom nasilju (sto je strasno i za drugu je temu) i niko ne apominje naciju. Sad vi 'pametni' sve znate. Vidi se kako nam drzava napreduje zahvaljujuci takvim primitivnim sirovinama kao vi.

/ Najnovije