Saudin Sivro: 'Vrijeme je za uzbunu. Učenici u školama u Sarajevu koriste snus i nikotinske vrećice'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

neka vasa policija prestane da stiti dilere za novac? i ubijte i dilere i korumpirane drotove pa nema toga

Debilcino

Koriste ga odavno, glupane ima na svakoj trafici da se kupi bez problema. Eto otkrio si toplu vodu, ubleho.

Katy2410

Kupilo dijete od 13 godina na benzinskoj pumpi

Ti si glupan

***

6zu7

Kako su uveli akcize na duhan i cigarete i nekakve zakone zabrane sve je više gorih alternativa od el. cigareta , onih crijeva do nusa.

Ozbiljno pitanje

Ko je izabrao ovog gospodina i ko ocjenjuje njegov rad? On je ogledalo današnjeg sistema obrazovanja. A vidimo vrlo losu sliku.

Pera Djetlić

Tete po trafikama i čike na benzinskim pumpama kontrolisati. Roditelji da uvedu koju zabranu svojim sultanima, ne mogu svi drugi paziti na njih jer su oni upuštani u kući.

borac1992

I jeste vrijeme za uzbunu pa da konacno i ti i ona ministrica odete u zaborav

Kasnis

Dajte neka neko obavijesti doticnog da mu kasne informacije, curice 1 razred srednje skole se “bodu” iglama po wc-ovima skolskim. Znaci prevazisle su fazi djointa on im je malo…

Nadimak

Koji su ti glavonja, pa da ti mozak popuni trećinu bilo bi previše a ono jadno samo bakrenu žicu da mu drži klempave uši

***

***

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

Ovo učitelj???????? Ono se našlo nešto pametovati, komentarisati, moralisati??????? Halo, Školegijum, zašto šutite o ovakvim karikaturama u našem raspadnutom školstvu i obrazovanju??? Odustali ste od svoje prosvjetiteljske misije ili...???

komentar

S obzirom da je upozorenje doslo iz Ministarstva znaci da je situacija 100% izvan kontrole. Drzavo (mislim na institucije!), sram te bilo!!

Masa

Uzas od društva na svim poljima...

Nancy

Moj sin, petnaestogodišnjak kaže da je snus kupio u trafici. U školi ga je ulovio razrednik, a on je odmah nama rekao pravdajući se da nije znao da sadrži nikotin. Stigli do Centra za socijalni rad.

Adi161

Fina Oznina dama🤧🤑

Nizama

E moji ljudi. To se već odavno radi. Ali nažalost osoblje škole, kad im kažeš da imaš informaciju za to, kažu da nemaju na osnovu čega da to ispitaju. Sve je ovo otišlo u vraga

/ Najnovije