Saudin Sivro: Sindikat stao u zaštitu nastavnika iz Sarajeva

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kasno Sivro

Šteta je več učinjena. Počeli smo se obračunavati javnim linčovanjem u čemu prednjaće novinari sa određenih portala.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Pravda

Ako postoji pravomocna sudska presuda za pedofiliju, sta je onda sporno da se proziva ovaj pedofil? Valjda je sud taj koji utvrdjuje cinjenice, a ne sindikat i strucnjak Sirvo

Sarajevo

Gdje normalan Svijet pocinje,BiH tu ''staje. Pa ovom ne covijeku najmanje je trebalo zabraniti obavljanje posla nastavnika i prilalazak djeci u krugu 300m.

Sarajevo

Trajno,dozivotno

Sarajlija

DaBogda ti dijete rasceresio ovaj i njemunslicninprasac utovljeni

123

**** ti crnac dijete kretenu pa stani u zastitu istog

Ljiljan

Joj da me hoće ba nah****t.ba

Fuuuj

Lijepe riječi su ukras

Kralj Milutin

Kralj Milutin, kao mator čovjek, oženio je djevojčicu od pet godina i postao ponos srpskog naroda.

Bez emocija

govori. Privatno g. Sivro može misliti i govoriti što hoće, ali kao predsjednik sindikata ne može drukčije. Tako je po statutu svih sindikata, da zaštite radnike, pa i onda kada su posrnuli. Zato ovdje nekad mora biti i bez emocija.

yo

vidi sivre smrdljivog monstruma, pravda osuđenog pedofila, vjerovatno imaju i udruženje pedofila

Vela havle

Ja po ovom tekstu mogu samo da zakljucim da i Sivro voli djecicu.

Gulliverus

Griješi Dobro griješi, radi se o presuđenom za pedofiliju, a nisu mu uskraćena radnička prava. Presuđeni pedofil ne smije da radi u obrazovanju.

tuner

saudine zabijem ti *****i. posalji svoje dijete pedofilu na fizicko. i u svlacionicu. stoko

nedzad

Kao 50-godišnjak Muhamed je oženio šestogodišnju djevojčicu. U današnjem sistemu Muhamed je nastavnik fizičkog ka Ljiljan, Bosanac i ostalo njesra ostavi poslanika na miru zabijem ti sestri ******. vi ste spaljivali zive zene i niste znali za sapun dok nije iz bagdada dosao smrdljivi

234

Kakav ti, takvi i nastavnici

Denial

Kao 50-godišnjak Muhamed je oženio šestogodišnju djevojčicu. U današnjem sistemu Muhamed je nastavnik fizičkog ka Ljiljan, Bosanac i ostalo njesra

Sarajevo

Kao 50-godišnjak Muhamed je oženio šestogodišnju djevojčicu. U današnjem sistemu Muhamed je nastavnik fizičkog ka Ljiljan, Bosanac i ostalo njesra Kao prvo, Aiša nije imala 6 već 12 godina kada se udala za Muhammeda alejhiselam. Drugo, ona se udala uz pristanak svog oca i to je bio sasvim normalan brak u tom vremenu. Treće, po bibliji Marija je imala 12 godina kad se udala za Josipa. Četvrto, do početka 20 vijeka ovakvi brakovi su bili normalni unazad 6000 godina. Ako je to bila pedofilija, onda je cijela ljudska civilizacija utemeljena na pedofiliji i svi muškarvi su u istoriji bili pedofili. Peto, prevariti djevojčicu u 21. vijeku i imati seks sa njom i oženiti djevojčicu u 7 vijeku uz pristanak roditelja su dvije potpuno različite stvari. Abraham Linkoln je ubijedljivo najveći američki predsjednik svih vremena a bio je robovlasnik jer je to bilo normalno tada.

pitanje

Dobi li on potvrdu o ne kažnjavanju da bi se zaposlio u školi

Dosta

Kao prvo......Sarajevo Ne, ne mogu ovdje sada pisati (pogledaj Preporod Dec 2015) ali Aisa je u vrijeme konzumacije braka(stupanja u nikkah) imala 19-20 godina. Izvori su brojni.

Ja debila

Učenica odavno ima 18 godina a nastavnik je u vrijeme dešavanja imao 29? Koliko su tada imali godina? Nije valjda da sud dva puta nije znao šta radi?

Gh

Vodi ga kuci sivonja, pa neka ga tvojoj djeci pristavlja, kad je ok.

/ Najnovije