Saudin Sivro o istupu ministrice: 'To je brutalno miješanje u naš rad'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Obrazovanje ne postoji

Ni ti a ni ona Ministrica niste dostojni da predstavljate prosvjetne radnike. Javna tajna je da svi koji su u sindikatu moraju potpisivat ono sto ti kazes a ne ono sto zaista misle, kako ne bi licno od tebe trpili posljedice.

***

***

Teska buducnost

Ma kakva ministrica, sramota, a uz to ide skroz udesno i to na svoju ruku

Error

Ministrica je inace u nekom svom kosmosu gdje postoji ona samo i oni koji levitiraju ko i ona i pricaju neki jezik koji niko ne razumije.mislim da ona isto tako nema jasnu sliku reformi obrazovanja Totalno se radi o nekoj ogradjenosti i od stvarnosti i od roditelja a i od proste i jednostavne normalnosti obrazovanja.Gdje je cilj da se djeca osposobe vjestinama i zivotu.Da znaju bazicne stvari koje ce koristiti u zivotu i za zivota Ako neko moze da dopre do nje neka joj kaze da samo bude normalna i da obrazovanje nije nikakva apstrakna stvar

IVA

IDI SIVRO POJEDI KILU KROMPIRUSE I 20 CEVAPA OMRSAVIO SI OD GOVORA:):)

Jadno i čemerno

I ovdje obrisaste komentar da je Sivro SDA sindikalac u službi stranke. Na sta spade portal, na stranacko glasilo.

/ Najnovije