Šatorović: Ne odustajemo od toga da minimalna plata za radnike bude 1000 KM

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Zar nije toplom obroku vrijeme za nestanak, kao i regresu, naknadi za prevoz, odvojen zivot, naknadi za stan itd. U stvarnom svijetu ekonomije postoji plata za radno mjesto. Kako ces doci na radno mjesto, cinjenica da zivis u jednom gradu a zelis radno mjesto u drugom nije briga poslodavca. Kada se sve to ukine i plata ispod 1500 KM bude oslobodjena poreza tada ce se takva plata i isplacivati. Do tada plivajte u ostatcima socijalisticke baruštine idiotske strukture primanja.

Pa ja

Zar nije toplom obroku vrijeme za nestanak, kao i regresu, naknadi za prevoz, odvojen zivot, naknadi za stan itd. U stvarnom svijetu ekonomije postoji plata za radno mjesto. Kako ces doci na radno mjesto, cinjenica da zivis u jednom gradu a zelis radno mjesto u drugom nije briga poslodavca. Kada se sve to ukine i plata ispod 1500 KM bude oslobodjena poreza tada ce se takva plata i isplacivati. Do tada plivajte u ostatcima socijalisticke baruštine idiotske strukture primanja. ka Gost ovo sto si naveo primaju politicari uhljebi,radnik u realnom sektoru prima oko 450km i to je to.nema prevo ni na hranu ni na prevoz sve snosi od te sadake 450km.to je istina.

Ralle

Plata ovog tzv.predsjednika sindikata je 3000 km..i on se kao bori za radnike..a uz to je.i nelegalni predsjednik..kad je sundikat takav,sta očekivati od njiih..

Jah

A koje godine ce to bi ti?! 2058?

N

Ustanite radnici idioti, postavite nekoga od svog sloja a skinite ove idiote koji nikad marke nisu zaradili. Drugacije nece se cuti vas glaa

/ Najnovije