Sat vremena punjenja električnog automobila na Bjelašnici košta 60 KM? Evo šta kažu u ZOI'84

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Nesposobni Mešić i Nipadija, mamu svoju oni...Čuj firma iz Srbije, odjednom sve poslove dobiše firme iz Srbije ili Genocidnog entiteta, koja bagra, dabogda propali do marta!!

smrt fašizmu

Trojka, Četvorka, Petica, ...ima li koja firma iz BL ili Pala?

robot

a sportski klub u kojem je besplatno jeo i pio ko god je navratio ste srusili... pljuc!

¨kako ih i na tome besramno uzimaju u BiH¨

¨Uzeti nekoga¨ (uzeti + akuzativ) znaci nekoga *** Dnovinari, ovo jeste ulicni zargon u Sarajevu, ali vi biste trebali biti iznad toga, ipak ste vi medij i trebalo bi da pisete knjizevnim jezikom, osim eventualno u slucajevima gdje se slengom zeli nesto naglasiti. A sto ovdje nije slucaj.

Ljiljan

***

Habuhabuhabu

Umjesto što je pisala, više bih volio da je Ivana izvalila.

visocica 1662

Treba zakonom goniiti onoga ko je kompaniji iz Srbije dozvolio da poistave punjac a za naplatu posebno kaznjavati.

***

***

666

Lijepe riječi su ukras!

Tatar

Pa su im punis dizelom benzinom ili kerozinom

/ Najnovije