Sastanak u OHR-u o izmjenama Ustava BiH: "Tačno je, konsultuju se da se izađe u susret HDZ-u"

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Čekaj

Znači, ne konsultuju se da se uradi po presudi Ustavnog suda BIH, koji je presudio da je taj zakon protuustavan?

Martić

Tendenciozno pišete. Ne traži Čović za sebe (ne žalim ga, ima on) nego za hrvatski narod. Čović neće živjeti vječno a ako njegovom zaslugom se nešto dobro uradi mogli bi ga Hrvati pamtiti po dobrom mada je teško poništiti ono što je negativno uradio.

kinez

Lijepe riječi su ukras!

od Mostara

za Mostar A to hoces reci da to sto imas sad ti i HDZ je vase a nije oteto od pucanstva ? Prosetaj mali frustrirani misu zajedno sa OHR i Schmidt-om. Ustavni sud je ovdje zakon, a ne OHR i Schmidt.

Леми.

Lijepe riječi su ukras!

kinez

Lijepe riječi su ukras!

kinez

Lijepe riječi su ukras!

I sta je problem?

**

Nikolica s prikolicom

Lijepe riječi su ukras!

JA1

Smit radi samo onako kako je Izmetbegovic junior potpisao na nedavnom sastanku. Ovo su sve ostalo price za malu djecu.

Porfiricus Geneticus

****

Porfiricus Geneticus

***

Porfiricus Geneticus

***

Porfiricus Geneticus

**

Suzy

@Lemi, ne rise. Kako vas više nije sram pisati bljuvotine i laži nakon svih počinjenih zločina prema Bošnjacima i Bosancima! Vaše ponavljane laži neće proći ovoga puta!

Леми

**

za Леми

Idi i provjeri svoj DNA pa kad dobijes rezultat onda pricaj da li si sa ovog podneblja. Vjeru mogu mijenjati a DNA ne, zato misu mali ne lupetaj da smo mi nastali 1993. Vi ste Izetbegovica dobro pripremili u Foci i Beogradu da naravi razdor izmedju pucanstva islamske vjeroispovjesti izmedju sebe kao i njihovo planirano ponasanje prema katolicima i pravoslavcima. Objasni ti nama kako to da vecinski dio zemljista je pod valsnistvom Bosanaca islamske vjeroipsovjesti a ne pravolsavac. U svim knjigama u Austriji, Njemackoj, Francuskoj, Engleskoj i dr drzavama spominju se samo Bosanci u Bosni i Hercegovini a ne Srbi ili Hrvati nigdje. Jednostavno da ti kazem jer niste sa ovog podrucja, zato trazi svoje pretke preko Turske do Srednje Azije. Krv nije voda, zato je Turska puna vas pravoslavaca jer se osjecate tamo kao kod kuce. Pogledaj svoj ten, kosu , oci i agresivni karakter u odnosu na nas kod kojih je kosa svjetlija, oci plave-zelene, ten svjetli i karakter dobrocudan. Tebi je prethodni rat bio BRAT.

Dodo

Bravo za HDZ.

Tu er

A da se konstitutivnist malo pogleda kroz procentualnu zastupljenost. Dvjesta hiljda hrvata ima mjesta kao dva miliona bosnjaka. Ko je u stvari tu nelegitimno predstavljen. Po kakvoj je to logici? Treba traziti stvaranje republike srpske krajine u hrvatskoj i da srbi tamo budu legitimno predstavljeni. Kao i italijani sa istre.

N

>>za Mostar A to hoces reci da to sto imas sad ti i HDZ je vase a nije oteto od pucanstva ? Prosetaj mali frustrirani misu zajedno sa OHR i Schmidt-om. Ustavni sud je ovdje zakon, a ne OHR i Schmidt. ka od Mostara<< Pa kada je vukao na vašu strani bilo je gospodine Šmit, pa ono sankcije gospodine Šmit šta sada kmečite nije vam ništa jasno gospodin Milanović je jasan bio kao dan i vidiš da je u pravu, ljudi se bore za svoj narod jer taj narod postoji vjekovima i to upravo ovdje u BiJ

@de nam

Objasni evropehac arijevac s potopljenog kontinenta Mu. ka De nam Ja tebi iznesem argumente i brojke, a ti meni suplju, jer kontraargumenata nemas. A da, zaboravio sam da vi podrzavate visokog predstavnika samo kada donosi odluke koje vama odgovaraju, kao sve do sada, a sad kad treba samo jednu odluku donijet u korist hrvata, onda vam visoki predstavnik odmah ne valja, jel tako? Vi navikli da vam on kao zlatna ribica ispunjava sve zelje, a drugima nista, oh that is so sweet.

@ja

Smit radi samo onako kako je Izmetbegovic junior potpisao na nedavnom sastanku. Ovo su sve ostalo price za malu djecu. ka JA1 Halo, bakir se nesto dogovorio sa covicem u mostaru i sta ti nije jasno? Ne mozes ocekivati da covic i hrvati ispostuju svoj dio tog dogovora vezano za odrzavanje izbora u mostaru, a bakir da ne ispuni svoj dio, nego da se pravi blesav kao da nista nije dogovorio. To samo pokazuje da se s vama bosnjama nista ne moze dogovoriti, jer ste lazovi i krsite svaki dogovor. I ko onda da vam vjeruje?!

/ Najnovije