Stranke u Mostaru: Složni o rukovodstvu Vijeća, ali ne i o gradonačelniku

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

CC

Nasa stranka osvojila je najmanje glasova u Mostaru , a traze da bas oni daju gradonacelnicu Irmu Baraliju . Irma nije sporna ali jeste rukovodstvo NS koje siledjijski nastupa prema svim ostalim strankama i ne prezaju od svakog oblika lazi , munaficenja i podmetanja raznih afera .

Mostar

Irma je pomogla odstopavanju zacepljenja koje je proizveo Ashdown pogodujuci Bosnjacima Mostara, ali bez onog dogovora oko izbora u Mostaru izmedju Čovića i Izetbegovića o izborima u Mostaru i donosenja izbornog zakona da vise nikom ne pada na pamet nametati Komsica i slicne gadove pred svjedocima kao sto su Field, Nelson, Inzko...izbora ne bi ni bilo. Dakle stranka ili koalicija koja je osvojila najvise glasova treba dati gradonacelnika Mostara. U ovom slucaju to je HDZ, a kao potvrda HDZove pobjede ide i cinjenica da je za gradonacelnika Mostara najvise preferencijalnih glasova osvojio Mario Kordic.

/ Najnovije