Sastanak stranaka državne koalicije danas u Mostaru: Ima li kraja političke blokade?

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Orijaš Enormni

Sve su stranke u Bosni i Hercegovini iste. Svaki političar u BiH je isti. Svaki političar u BiH je isti i ima isti cilj. Da se nakrade, napljačka i da vlada što je duže moguće. Jer se to ovdje može. Neki imaju cilj samo to, kao onaj pokvareni žuti Alijin šugo, a neki imaju malo više ciljeve, da cijeloj planeti pokažu kako je BiH disfunkcionalna (što objektivno i jeste, s ovom garniturom “vladara”, svih), osim što žele isto - da se napljačkaju i da vladaju. Pogubili su se već odavno kompasi i osjećaji. Svaki političar u BiH je smeće, bez ikakve razlike. Svaki je smeće koji zaslužuje sudbinu supružnika Čaušesku. Ovi ostali usre, sem ove trojice glavnih su isto to, samo u ambiciji. I kad i ako na vlast dođu, biće gori ili isti kao i ovi. Svakog čovjeka s kravatom građani trebau linčovati na ulici. Onda će svijet uvidjeti da je dogorjelo do noktiju ovom sluđenom narodu koji još uvijek ovdje živi. Tri miliona ljudi koji nizašta nisu krivi i koji samo žele da žive i rade je sluđeno radi nekoliko stotina đubradi s kravatama i interesa njihovih familija i poltronskih prijatelja.

Bosna Bosancima

Opet će izdajnička trojka dati šlauf za spašavanje Dodika (nepravednom raspodjelom finansiraće separatizam), i leći na rudu Čoviću ..... svaki njihov sastanak proizvodi sve manje Bosne.....

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Nema! I tako vec 30 godina.

Vrijeme je za cijepanje klocne!

razdruziti sve

Lijepe riječi su ukras!

Orijaš Enormni

ka Aha. Znaci svako ko nosi kravatu je politicar? * U normalnome svijetu je kravata značajka nekakve kulture, protokolarnih događaja ili pak poštovanja nekakvih kodeksa ili odgoja. Za Balkan to ne važi. Ovdje je kravata simbol zla, izopačenosti, prigradskog papanluka, lopovluka i seljačke ambicije za dominacijom ili superiornošću. Nije svaki čovjek s kravatom političar, ali su 99% onih koji VOLE da nose kravatu devijantni kreteni koji su personifikacija ovih gore navedenih karakteristika. Postoji i kategorija MORAJU da je nose, ali je ona minorna. U ovu prvu bih ubrojio i estradne papke poput Šerifa Konjevića i sličnih, ali oni svakako i ne pripadaju vrsti Homo Sapiensa. Ako već želiš da ti pojasnim.

Nema

Danas će im se krkan naj...t majke svima osim čoviću,a trojka će smizdrit i pozivat se na daytonski sporazum i bla bla bla.

Bosna.

***

***

***

/ Najnovije