Sastali se Christian Schmidt i Bakir Izetbegović: Evo o čemu su razgovarali

/ Komentari (33)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

1949

Onako kako ti je onaj retardirani babo, špijun SDB-a svjesno založio i u smrt poslao desetine hiljada Bosanaca, onako kako ti je za ovih 25 godina obezbijedio da kradeš, oholiš se i iživljavaš na ovoj zemlji i ovim ljudima, tako ćeš postupiti i ti, pohlepno papučarsko pokvareno g o v n o! Ali svjestan budi da TI u ovoj zemlji ne predstavljaš nikog sem par hiljada glupaka, degenerika i lopova kojima si ti obezbjedio da kradu pored tebe, da malo ukradu i za sebe i svoje pokvarene prljave familije. Tako da, šta god da ti uradiš, šta god da ti kažeš, sve je za k u r a c, provaljen si i polako se gubiš, a tvoj je kraj na vidiku Nikolae.

SVIRANJE SEBASTIANU QURTZU

Halaša od 2 ublehaša!

Tatar

O čemu ćeš ti jado razgovarati. O aferama tipa Ševe Respiratori o neuspjeloj tužbi protiv Srbije o Diplomi ili o čemu već.Zar te doista nije stid pojaviti se pred narodom

Koel

Onako kako ti je onaj retardirani babo, špijun SDB-a svjesno založio i u smrt poslao desetine hiljada Bosanaca, onako kako ti je za ovih 25 godina obezbijedio da kradeš, oholiš se i iživljavaš na ovoj zemlji i ovim ljudima, tako ćeš postupiti i ti, pohlepno papučarsko pokvareno g o v n o! Ali svjestan budi da TI u ovoj zemlji ne predstavljaš nikog sem par hiljada glupaka, degenerika i lopova kojima si ti obezbjedio da kradu pored tebe, da malo ukradu i za sebe i svoje pokvarene prljave familije. Tako da, šta god da ti uradiš, šta god da ti kažeš, sve je za k u r a c, provaljen si i polako se gubiš, a tvoj je kraj na vidiku Nikolae. ka 1949 eto dinokio i njiva i onaj nasista derpe neka ti oni kazu ko si i sta si ebali te oni skupa s t o k o

Eh, da je ovo...

...doista država, država koja je očuvala dostojanstvo, suverenost i samostalnost, da je pravna država na djelu a ne isprazna i na papiru, ova nakaza lijevo odavna bi mogao samo u Vojkovićima voditi razgovore. I to trilateralne- s plemićem Čovićem i knjazom Dodickom. A ovaj drugi, bezlični eu- birokrat bi, u isto vrijeme, dobio nogu u donji dio leđa kao persona non grata!

Da mu je babo bio špijun SDB-a

Onako kako ti je onaj retardirani babo, špijun SDB-a svjesno založio i u smrt poslao desetine hiljada Bosanaca, Nikolae. ka 1949 🤷‍♂️ NE BI RATA BILO. Lijepo ga je rahmetli Muhamed Filipović pitao 10 puta zašto nije potpisao ugovor o miru sa Miloševićem, kad se vratila delegacija iz BiH. Nikad mu nije dao odgovor. Pogledaj na YouTube. Neko je Aliju dobro izradio - a ti pogodi tko ?

Deuterium

OHR samo saopštenja a akcije nigdje, osim kad ga treba građanima ove zemlje zabiberit, onima koji se izjašnjavaju i žele građansku državu sa svim jednakim pravima. OHR i stranci, ambasadori, kvinta inače samo guraju i podstiču prava etnonacionalističkih vođa Čovića, Dodika, njima nema velikih opomena niti vinskih ovlasti tako da im sva priča pada u vodu, gurali su ove bošnjačke stranke koje čine Trojku samo zato što znaju da ih mogu presamititi u korist dezintegracije BiH, da Srpski svet njome što lakše zavlada i preuzme je. Zato onaj Tiranin iz Beograda prijeti Tuzli, eto blizu je za pregaziti ako ne budi fini i poslušni. Ovo je sve zamisao Zapada, važan je litijum a ostalo nije, možete malo i da uživate na svoj način ali Litijum je prioritet. Jao Šmite ko te ne zna, napio bi se glifosata ko himbera.

Gdje ja stadoh - ti produži

Alija je bio ko Zelenski a nije ni ovaj bolji.

Mozda sto je Sloba i srbende slago

🤷‍♂️ NE BI RATA BILO. Lijepo ga je rahmetli Muhamed Filipović pitao 10 puta zašto nije potpisao ugovor o miru sa Miloševićem, kad se vratila delegacija iz BiH. Nikad mu nije dao odgovor. Pogledaj na YouTube. Neko je Aliju dobro izradio - a ti pogodi tko ? ka Da mu je babo bio špijun SDB-a Pa mu to krepalo djubre do kraja Corba nikad nije oprostio? Ako je slagalo nebeski narod srbe zasto bi ispostovao potrucenog Aliju?

nasvasta

Šta ima žutalj koga on predstavlja samo uhl**** sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake jer to su rame uz rame sa genocidašima i uzepeovcima smrtni neprijatelji Bošnjaka.,jeli žutalj uništi školstvo uništi ćeš i taj narod Veleizdajnik.

Guzi li te PAS ili ODzA

Pa mu to krepalo djubre do kraja Corba nikad nije oprostio? Ako je slagalo nebeski narod srbe zasto bi ispostovao potrucenog Aliju? ka Mozda sto je Sloba i srbende slago

Guzi me Vjačno Japamjat Vasilije

ka **** li te PAS ili ODzA _Ne samo mene, sve nas. Kačko je nama veći od Save

1949

eto dinokio i njiva i onaj nasista derpe neka ti oni kazu ko si i sta si ebali te oni skupa s t o k o ka Koel _Nisam ni za njih rekao da su bolji, sve je to isto smeće. Sve i jedan političar u ovoj smrdljivoj državi. Narod zbog njih gine i pati 35 godina. Na svim stranama. Ovdje sve probleme samo atomska bomba rješava. Sve nas treba potamaniti zajedno.

Bosanac

Sejtane bakire otac te krepani Lopove Nepismeni Izdajnice majku ti krepanu Smrdljivu kad cete ti i sebija crknut vise jasminu narkomanku kuju vam

Srb IN

Ovaj sastanak će posvetiti mojoj staroj jer ona obožava muslimanskog crnog kobasa iliti popularno nazvanog mačak pod šljemom. Ona je isplanirala imati dalekosežne cifre u vidu primanja tih osebujnih velikih, tvrdih i debelih muslimanskih prangija a i ja je potpuno razumijem, jer, da budem iskren, i ja danima sjedim u ovoj podstanarskoj sobici i umjesto da razmišljam kako ću gazdi Milovanu platiti kiriju i režije, ne prestajem misliti na slatkasto kiseli okus sjemena koje neprestano želim gutati nekom Bošnjaku- muslimanu!

Srb IN

Dakle, moja stara ima tako moćan cug i kapacitet usisavanja da jednim srkom povuče sav sadržaj mošnica kod muškarca, osobito ako je musliman, jer njih najviše voli. Nekoliko puta me je učila tom zanatu i testirala kod komšija Halida, Muhameda i Safeta ali nisam uspio baš tako da usavršim to gutanje. Upravo zbog tog sitnog hendikepa ja i pišem ove komentare i lajkam ih samome sebi, sam sebi repliciram i bjesomučno ih i uporno kopiram ispod svakog članka. Tako pokušavam da iskažem antagonizam prema muslimanima, a razlog je samo jedno: Ljubomoran sam na njihovu obdarenost i uvijek mi fali tog njihovog sjemena za kojim sam lud!

Srb IN

I HVALA Vam OPET I OPET do neba braćo moja muslimanska na ovim lajkovima, jer ja živim od lajkova, pa vidite li koliko ih sam sebi pucam ili ne??!!?? HVALA vam na svemu , a pogotovo što ste nas, genocidnu žgadiju napravili svojim velikim debelim tvrdim batinama i stotinama godina nas punite onako kako mi volimo i kako nam dolikuje! Allah vas nagradio sve i jednog, i nastavićemo da vam budemo sluge (servi) i da vam iz dana u dan gutamo svaku kapljicu vašeg veličanstvenog sjemena! Allahu Ekber!!!

aa buuuuuuuuuddaaaaaaaaleeeeeee!!

sasto se sa propalim erdoganovim džihadistom bokirom?!?! molim?! šta se imaš s njim sastajati tikvane, švapski, neslani?!

Tako je BALIJO Pas te GUZIO

_Ne samo mene, sve nas. Kačko je nama veći od Save ka **** me Vjačno Japamjat Vasilije

Gooooospodin Pomiiiiluuuuuuj

ka Tako je *****O Pas te ****O _Da nas sve Svjati Vasilije Kačko jopet prangija ammmaaaaaaannnnn

TAKO JE!

_Da nas sve Svjati Vasilije Kačko jopet prangija ammmaaaaaaannnnn ka Gooooospodin Pomiiiiluuuuuuj _Sve nas srbe naš Vasilije lepo isprangija svake neđelje i za slavu. Svakog. Vjačna mu japamjat njemu i svima njegovima

Mujadin

🤷‍♂️ NE BI RATA BILO. Lijepo ga je rahmetli Muhamed Filipović pitao 10 puta zašto nije potpisao ugovor o miru sa Miloševićem, kad se vratila delegacija iz BiH. Nikad mu nije dao odgovor. Pogledaj na YouTube. Neko je Aliju dobro izradio - a ti pogodi tko ? ka Da mu je babo bio špijun SDB-a Nije Alju sucajno branio Dobrica Cosic i SANU u sudjenu 83 g. kao i poslije presude dug se morao vratiti davanjem RS-a.

Mujadin

Herr Smit sve cu raditi kako ti kazes samo me vrati na vlast.

IVA

PRESTANI INTELEKTUALNO ONANIRATI I RADI SVOJ POSAO!

Nakaradno

>>P O T U R I C O, HODAJUĆA BRUKO -DJEDOVE TI T UR Č I N K I T O M U G U Z I C U TUKO, NEMA NA SVETU VEĆEG SRAMA OD P O T U R Č E N O G ŠLJAMA, TOJ SRAMOTI NEMA KRAJA JER ZNA P O T U R I C A IZ ČIJIH JE J A J A ,NANU TI JE T U R Č I N PRVI KARO A POSLE KO K U R V U PRODAVO J A H A L I JE I ARAPI KRINI DA SE ISLAM MALO BOLJE PRIMI , NASTA TAKO K U R V I N O K O P I L E KOJE JESTE SRAMOTNOGA LICA, CEO SVET GA ZNA POD IMENOM ----P O T U R I C A ka Christian ZNA<< Je li ovo pokušaj vojkovićke poezije inspiriran međeđim guslanjem?

Sredit će nas zajedno, podrazumijeva se

_Nisam ni za njih rekao da su bolji, sve je to isto smeće. Sve i jedan političar u ovoj smrdljivoj državi. Narod zbog njih gine i pati 35 godina. Na svim stranama. Ovdje sve probleme samo atomska bomba rješava. Sve nas treba potamaniti zajedno. ka 1949 ali bez bombe. Samo su nas pustili da sami sebe uništimo i to pali preko 30 godina, još malo, dok zatrujemo i posljednju rijeku i posiječemo još koju šumu..

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ma nema na čemu buraz i drugi put

I HVALA Vam OPET I OPET do neba braćo moja muslimanska na ovim lajkovima, jer ja živim od lajkova, pa vidite li koliko ih sam sebi pucam ili ne??!!?? HVALA vam na svemu , a pogotovo što ste nas, genocidnu žgadiju napravili svojim velikim debelim tvrdim batinama i stotinama godina nas punite onako kako mi volimo i kako nam dolikuje! Allah vas nagradio sve i jednog, i nastavićemo da vam budemo sluge (servi) i da vam iz dana u dan gutamo svaku kapljicu vašeg veličanstvenog sjemena! Allahu Ekber!!! ka Srb IN

Evo i Bosa opet zaboravio terapiju

Sejtane bakire otac te krepani Lopove Nepismeni Izdajnice majku ti krepanu Smrdljivu kad cete ti i sebija crknut vise jasminu narkomanku kuju vam ka Bosanac

Alo

Četo Bakir i her Flick, niškoristi obojica

Hahhaha

Lijepe riječi su ukras! ka Bosanac Evo Bosanac je odmah bolje, čim tabletu uzme.

XXX

Kada će nepismeni novinar u pokušaju Almir Sokolović ponovo objaviti tekst u kojem se ruga Djokovicu zbog poraza u finalu Wimbledona 😂?

sin oca svoga

bakir-aga, bolan što si došo švabi bez fesa?! a mogo si povest i sebilju, sa tašnicama, bluzicama, cipelicama...

/ Najnovije