Sastali se bosanskohercegovački i hrvatski HDZ: 'Ovako ćemo osigurati jednakopravnost Hrvata u BiH'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Elvis:

Little less conversation - a little more action!

***

***

Nadimak...

I tako samo mozete osigurati nervozu i gnjev ostalih pa na kraju ce biti samo vud ju dud ju...

***

***

Panzer

I tako samo mozete osigurati nervozu i gnjev ostalih pa na kraju ce biti samo vud ju dud ju... ka Nadimak... Nervozu i nemir stvaraju Bošnje sa lažnim Sejdom već 20 god,svjesno ruše odnose sa Hrvatima

Фашистички смећар

SVE JE TO JEDAN JEDINI KRETENČIĆ . SVAKI OD OVIH FAŠISTIČKIH KOMENTARA JE NJEGOV. SVAKI. TO JE NEKAKAV JADOVAN U NEKOJ PODSTANARSKOJ SOBICI U PRI****INI KOJI SVOJE SLOBODNO VRIJEME KORISTI SAMO ZA OVO, JER JE ON USTVARI SAMO OVO. BEZNAČAJNO SLOVO NA JOŠ BEZNAČAJNIJIM KOMENTARIMA. NI BRIGE, NI ŠKOLE, NI LJUDSKOSTI NI PAMETI. OVO MU JE ŽIVOT. JA SAM OVDJE SAMO DA BI NJEMU KENJO PO GLAVI KAD IMAM VREMENA, NIZBOČEGA DRUGOG. NA RADIOSA SE POTPISUJE SA ADI, PANZER, RALLE I JOŠ METAR OVIH GUEST NICKOVA. JADNIK I KREZAVI KLOŠAR KOJI BI DA SVOJ RETARDIRANI MOZAK POISTOVJETI SA SVAKOM KO OVO ČITA. FAŠIZAM NIJE MRTAV, ALI JE U SVIM SISTEMIMA NA KRAJU IZGUBIO, PA ĆE I TAJ BIJEDNIK ZAVRŠITI KAO I NJEGOVI HITLEROVSKI PRECI.

***

***

071

Svi ovi problemi ce se rijesiti borbom protiv korupcije, nezavisnim pravosudjem, i odlaskom u istoriju svih politickih govana koja nas maltretiraju, raseljavaju i osiromasuju vec 35 godina. I @Panzer Da li stvarno mislis da Zeljko Komsic nije proizvod dogovora HDZ-a i SDA? A puno prije tog orkestriranog sranja su bobani, covici i ostali usrali motku u BiH. Pa hajde, nismo svi zlatne ribice. HDZ je doslovno raseljavao sredn****sanske Hrvate. E sad, to sto je to u skladu sa tvojim desnicarskim nazorima, to ne znaci niti da je dobro, niti da drugi Hrvati misle isto. Pa valjda bi taj isti HDZ, kog su SDA dva puta a SDP jednom digli iz mrtvih, dobijao malo vise od 20 hiljada glasova (sto je stvarni broj glasaca HDZ-a u BiH).

Uzas

U cemu se ogleda neravnropravnost? Govor mrznje na skupu?

Bosnjo

Hocu da budem obespravljen kao hrvat u BiH. Da ne placam pdv, da me finansira Hrvatska, da imam dvojno drzavljanstvo, da mi se drzava ne petlja u poslovanje, da mogu raditi u EU, da ako me krivicno gone mogu pobjeci u Hrvatsku, da imam licnu u Hrvatskoj i da mogu prelaziti granicu bez kontrole. A zauzvrat neka mi biraju clana predsjednistva iz reda bosnjackog naroda, koga god hoceeee. Zaboli me!

/ Najnovije