Saša Magazinović o kandidaturi Benjamine Karić: Šaljemo važnu poruku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Jel vas stid prwdloziti osobu 91 godiste za gradonacelnicu katastrofa tu treba ozbiljna dama ili gospodin akademik ozbiljna licnost ovi se zabavaju sa gradom izgleda

?

Jel vas stid prwdloziti osobu 91 godiste za gradonacelnicu katastrofa tu treba ozbiljna dama ili gospodin akademik ozbiljna licnost ovi se zabavaju sa gradom izgleda ka Koel Iz koje si ti mentalne vuko*ebine ? :)

.....,

U teoriji se zalazu za strucne,iskusne. Mozeli neko objasniti po cemu ova djevojka lici na Bogica i koje ima osobine slicne jednoj gromadi. Vidjeli da nece niko da se kalja njegov obraz pa hoce da uniste djetetu buducnost. Ako niksic ,magazinovic,masic i slicni misle da su sposobni nek okusaju srecu mozda bude budala da ih izaberu.

Smijesno

A sta moze da uradi ona za grad kao gradonacelnica niste nam odgovorili, isto kao sto nismo skontali ni skaku. Predlozili neko balavce koje divno je strebalo rimsko pravo. Smijesno. I ne pratim vijesti vise.

Latko zBrode

Izgleda mi da hodate ulicom i pitate da li neko želi biti gradonačelnik Sarajeva. Pa vi iz "vesele trojke" ne znate il ste pošli il ste došli. ŽALOSNO ko nam je vlast.

bosanas

odlucno NE Nijaza Skenderagica.... hahahahaahhahahhahahahahahahahah aghahaaahahahahahahahahhah ahhahahahhahaha

Jan

Uh neznam kako neki ljudi komentiraju negativno samo. Doticna gospodja ima vise Dana skole nego oni koraka.

Istina

Može da vam bude gradonačelniknikni Isus Alahović, vi ste izgubili multietničnost '91, kad vam je na vlastndošla SDA, i tokom rata i pisl7je njega protjerala Srbe, Hrvate i sve one koji nisu mislili i radili po njihovom šerijatskom zakonu. Dakle, vi ste islmizirani grad postali! Multietničnost je zauvijek nestala iz Sarajeva, nažalost!

/ Najnovije