Saša Magazinović: Ko i zašto sprječava kupovinu oružja policijskim agencijama BiH?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

miki

to vam se dešava jer ne umijete riješiti problem, nego samo nešto čekate i kukate

Miki

***

Bjjlo

Postavite polupismene kadrove,podobne koji slušaju predsjednika stranke i špradaju se sa vama jer ste NESPOSOBNI.

333

To svakako treba provjeriti. A moze li, ikako, prije toga da se provjere "problemi" sa nabavkom citostatika, odobravanjem terapija i lijecenja u inostranstvu, i generalno situacijom u ZZO? Usput i da se kupi linearni akcelerator u Tuzli - zakon omogucava direktnu nabavku ako su zivoti ugrozeni. Ljudi umiru, rekao bih da se to moze podvesti pod "zivotnu ugrozenost". Svi koji su sprjecavali da se to ucini ce snositi krivicnu odgovornost.

***

Dragan Bursac i Sasa Magazinovic

Naopako,

provjerite kakvi su to tenderi, očito naštimani, kada se profesionalnom žalitelju isplati ulaziti u takvu utakmicu jer se svaka žalba Agenciji unaprijed plati. Niko ne rizikuje novac ako nije siguran da će tender oboriti zbog nepravilnosti u istom

Jazavac

***

IVA

***

Sarajevo bih

***

BRKICA

***

/ Najnovije