Šarović povodom najava iz Brisela: Po svaku cijenu moramo spriječiti sankcije RS

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

robot

Vas treba stući do kraja, ko sto su fasisti stuceni u 2WW, pa tek onda očekivati vašu katarzu

OBAVEZNO SANKCIJE GENOCITETU!

I njegovo ukidanje sto prije, ili nova konfernecija o BiH ali prije toga se kutarisati vepra MiloKrada iz LOKTOSA, kopile koje je opljackalo zemlju i cija kopilad imaju vise nego svi stanovnici BiH zajedno!Odakle Dodik?Pa izabrali ga stanovnici genociteta i radi toga TREBAJU I MORAJU imati sankcije!

Elme mi

Ne brinite, spasiće vas bakir kao i obično. Kažu da ga u rs-u zovu "čika spasoje"

@Brato

Šta kaže žao mu je, tek će da ti budee žaaaooo

Guest

Guest Nisi ni ti bolji kao i Vanic samo ste podmukliji. A kad ste isli kao ovce na mig Dodika o dogovoru i potvrdjivanju bili ste heroji i sad snosite sankcije.

3uVHjUi

>>Ne brinite, spasiće vas bakir kao i obično. Kažu da ga u rs-u zovu "čika spasoje" ka Elme mi<< Neće on. Krst časni će

JA1

Sad kuka a i oni su glasali protiv inckovog zakona. Dzaba tamo i da skinu dodika doci ce gori dodik. Ne znas ko je veca bagra

071

Na to sve ste trebali da mislite puno ranije. Da se svi komplet ne ponašate kao pećinski ljudi, do ovoga ne bi došlo. Guslarska politika i histerija uvijek dovede do ozbiljnih problema. Za 150 godina to još niste naučili?

/ Najnovije