Sarajevski borci pisali Benjamini Karić: 'Puna podrška gradonačelnici!'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuča

Gradonačelnice, uz tebe smo!

***

***

***

***

demagogija

Suludo trošenje para na karikaturalne spomenike koje niko nece. Kad se pravi bilo sta pa i spomenik prvo se odredi lokacija pa idejno rijesenje pa projekat pa dozvola. Samo gradonacelnica napravi spomenik pa onda moljaka okolo gdje da ga postavi.

Gerd Müler

Podrska Benjamini a za ovaj koordinacioni odbor 80 % boraca nije culo. Postoje radi nekoliko ljudi.

Cule

Bez obzira sto ovaj koordinacionalni odbor postoji samo radi pojedinaca kao borac pojedinac a prije svega kao građanin podrzavam nasu gradonacelnicu u vecini njenih postupaka za dobrobit zajednice. Jos dabima podrsku i svojih stranackih kolega i prvaka bilo bi dobro.

/ Najnovije