Sarajevo u podne ostaje bez plina?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MAJMUN ELEK !!!!!

Jel to onaj rundov s onom seljačkom lobanjom što prijeti policajcima ispred Suda BiH?? Dodikov miloklizni istraživač debelog crijeva? Ja koji je ono šugo braćo mila! Pa NJEGA bi klao mjesec dana, ne ni zato što je fol nakav Srbin ni što je neki šatro postratni profiterski lopov nego što je PAPČINA ona rundava s dna kace uhhhhhh ...... Joj ELEKA uhhh...... KAKO bi ga ubijo polaaaako polaaaaako ufffff .......... sve svoje prangijo ono seljačko ogavno .... ONO se, ono, Miloradu uvuko u hemoroide da mu malo namakne para da ovaj začepi penzionerima dugove jer su mu računi blokirani pa da mu ono ON sad valja....UHHHH ELEKKKKKK .....Oj mati mila kako bi ga priklo ko horoza đuđana uhhhh... A bogami i onog polupismenog Ćosu ...uhhhhhh ..... Ma poltroni su najgore smeće, ništa su ovi glavi, debelocrijevni uvlakači su najgori !!!

Hajd sad BEĆAREVIĆA malo ..

A sad još fali koja slika onog BEĆAREVIĆA uhhhhhh i njeg bi ko kurban ....... JAO JAO kakav je ovo vakat došao ovih ogavnih smrdljivaca s lobanjama koje ne liče na ljudske mati mila..... KAKO ih onako roditelji zakote odvratne da ti ne znaš koji je gadniji, one sekunde kad mu čovjek njušku vidi odma ima potrebu prvo da povraća a onda samo da ga kakvom štangom mlati dok ga ne utuče u zemlju ...hajte sad malo njegovih slik aovde i od ovog Ustamujića degeneričnog, bestidnog retarda ....jao jao mati mila ....

Sa ucjenjivačima ništa

Samo južna interkonekcija i problem riješen. Što manje ovisiti i imati posma sa bandoom.

Divine Comedy

***

AVA

TAČNO. SVE TE DEGENERIKE JE TAČNO BOG OBILJEŽIO S ONIM ŽIVOTINJSKIM FACAMA I GROTESKNIM VULGARNIM FIGURAMA. TAKO JE. SAMO TREBA POGLEDATI.

nne pijem dok paja vozi

***

Gost

Jeli vam nije bilo dovoljno 30 godina da nesto naucite?

Trolčina SDAovska

Jeli vam nije bilo dovoljno 30 godina da nesto naucite? ka Gost Rječica LI. Je li ti bilo dovoljno vremena da naučiš? Da ne kažem da je moglo pitanje u sa DA LI!!!

Koja ...

... ste vi go..a, i jedni i drugi!!!

071

Neka zavrnu skroz. I onda ih treba tuziti. Nikada nece biti u stanju da plate, jer RS nece ni postojati vrlo brzo. Pojela maca. Ali neka se ***A i Energoinvest treba potpuno prekopati. Pa dakle, da li sve ove divljake proizvode u fabrici? Ne mogu da vjerujem dan danas da ih ovoliko ima. I Federacija je cemer, ali RS je komplet korida poluinteligenata.

Inferno

Kako Bog, ili priroda, kako god to zvali obilježi te gadove i izrode ljudske vrste normalno nije !! Pa tačno kad ih čovjek vidi padne u duboku depresiju kad shvati kojoj vrsti organizama pripada. Samo ti pogledaj faca i očiju im onih halapljivih, oholih i zatupljenih, gramzivih, beskrupuloznih, neljudskih i nehumanih.. I svaka generacija je sve odvratnija, unapređenija i savršenija u svoj toj svojoj odvratnosti. Počevši od 1990-tih i onog gadnog Bičakčića, Koljevića, Buhe, Trnke, magistra Mate Bobana (eki magistar), Ganića pa sve do današnjih Nikšića, Viškovića, Stevandića, Ovog Eleka, Bećarevića, onog Džindića, Kojovića, onog ulojenog Kraljevića prljavog, Čampare, Bradare, Sebije, Forte, svinjolikog Zahiragića i Kapidžića ....Bože dragi sačuvaj, pa KAKVI su to ljudi, šta su oni, šta je ovo!!! Kakve su to samo neljudske nakarade i perverzne karikature iz najmračnije mašte i strahova, kao preneseni iz Danteovih stravičnih i morbidnih opisa... FUJJJJJJ !!!!!!

ahahahahahaha, a elikopter iz srbije, đe on?

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha

Tatar

Sarajevo i kompletna Federacija treba se smrznuti radi toga što su dozvolili da dodju u ovakav položaj da ih jedan medzed ucjenjuje i diže cijene kako je njemu ceif.Gospodo politička mafiji pobijte se odlazite ****te se radite šta hoćete samo se maknite sa trona i ne bacajte nam prašinu u oči.Becirovicu Komsicu Konakovicu Forto Čoviću i svi drugi jeli vas stid uzeti svoje nezaradjene plate l smijati se građanima u facu.

/ Najnovije