"Sarajevo plače, bombardovanje djece nije samoodbrana": Stotine građana protestuje zbog Gaze

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moje Sarajevo ♥️

Jedini grad sa dušom

BRUDA

Ajmo svi u Gazu! Ne znate na kojoj strani svijeta se nalazi. Gdje je podrska Ukrajini? I tamo ginu djeca. SUNCOKRET

Malo

Trebalo je biti barem 100 000 ljudi,jer Sarajevo zna kako je biti zatvoren u koncetraciskom logoru,a na njih se puca iz svih oruzja i ubija sto god se mice.

Haha

Suniti šeću i cmizdre, al u Gazu dat ruku “braći” ne idu. To je izgleda bljak i haram

Včufšugćigć

Cacina dženaza je mera sarajeva, kakva bre deca kakva svest o tome ko kreira haos inesreće širom sveta. ;)

A u komentarima....

... sama mrznja.... kad ste prestali biti ljudi? Otupili na pobijene civilie...pa sramota je mala rijec za vas...

Borac sa kauča

Jedini grad sa dušom ka Moje Sarajevo ♥️ Jest kad je u pitanju negdje tamo Gaza a kad su u pitanju ovde u BiH onda sprdanje kao za malog Memića pa se niko sjetio pomoći ovim što im izgorila roba

Lfmugmuguvk

Kako god hamas ili zelene beretke, američko trulo jaje koje zametne kavgu pa kuka. Kome kukaš? Onome koji te je instruirao da radiš zlo očekujući pomoć od katila? Dok je PLO vodio palestinske pregovore i bilo je nade da se slobodoljubivi svet svrsta na njihovu stranu. Američkom hamasu koji je u sinergiji sa svojim osnivačem izazvao iseljenje gaze niko razuman neće dati podršku.

Omladino,

ako ste na strani Hamasa, zasto ne odete u Gazu?

Ovo su Alijini reintegrisani gradŽani

sarajlija tu nema

Zna li se

koliko je skupljeno donacija za Gazu? Pitam za nenu.

***

***

Opa Đurđa

A gde je glavato-zrikava lajkonačelnica. Oglasiti će se društvenih mreža, ili se nije oporavila od "tuge" na Kazanima. To su tekle suze niz Trebević sve do mutne i smrdljive Miljacke.

Cuj stotine?!?

Deserine hiljada ljudi!!! Cuj stotine ljudi?!? Jeste slijepi vi?!?!

Gost

Osuđujem izraelske zločine ali na ovakva okupljanja nikada ne bih išao jer su jednonacionalni i puni mržnje prema drugome i drugačijemu. Treba osuditi i zločine terorističke organizacije HAMAS. Ali to je teško čuti od muslimana.

Braca

>>Ajmo svi u Gazu! Ne znate na kojoj strani svijeta se nalazi. Gdje je podrska Ukrajini? I tamo ginu djeca. SUNCOKRET ka BRUDA<< Bili su protesti za Ukrajinu!! Ali ovdje se radi o genocidu!

***

***

***

***

znate vi gdje je Gaza vi idete redovno u arapske

>>Ajmo svi u Gazu! Ne znate na kojoj strani svijeta se nalazi. Gdje je podrska Ukrajini? I tamo ginu djeca. SUNCOKRET ka BRUDA<<Dzamahirije koliko se vratilo iz Gaze u bosnu kad je rat poceo VI STE ISTO HAMAS ISLAMISTI

***

***

Borac sa kauča

A gde je glavato-zrikava lajkonačelnica. Oglasiti će se društvenih mreža, ili se nije oporavila od "tuge" na Kazanima. To su tekle suze niz Trebević sve do mutne i smrdljive Miljacke. ka Opa Đurđa I onda ovakav kao tuguje za Palestinu sa kojom nema veze koja je to lafina

/ Najnovije