Sarajevo dobija ulicu nazvanu po generalu Mehmedu Alagiću

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

General ovaj, general onaj, dobar jednima nevalja drugima. Gdje su likovi koji su zaduzili covjecanstvo?

Ljiljan

Svaka čast ali je Davno trebalo

Miki

Ko je protjerao srbe sanskog mosta u kome su bili vecinsko stanovnistvo? Da li je on ili ga je alijetina kupio od karadzica za 30 miliona dojče mark pa je naredjeno preseljenje bez ispaljenog metka, pitanje je sad

Sveznadar Miki

Pa ko mu "prodade" taj Sanski Most i to za baš tu cifru, koju eto, baš ti, debile fašistički, znaš? Jel' to Aljo kupio sam od sebe?

Sveznadar Miki

Lijepe riječi su ukras!

Guest

zivjeo je u Banjaluci na Mejdanu

Miki

Hoces i da ti kazem preko koga je poslat helikopter vojske republike srpske da evakuise orića iz srebrenice kada je trebala da padne? Jer ipak je koristoljublje iliti kapital iznad svega a ne patriotizam.

Hercegovac u Bosni

Mnogi ce se razocarati ,kad se otkriju arhivi domacih i stranih obavjestajnih sluzbi.Oni koji misle da znaju ,shvatit ce da su malo ili nimalo znali.

/ Najnovije