Sarajevo danas najzagađeniji grad na svijetu: Pogledajte ko je u top deset

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Stoka prljava koja se doselila u grad lozi ugalj, ne pere se pa zagadjuje zrak i prenosi viruse je gora od svega. Oni koji loze ugalj svake godine ubiju 5.000 ljudi. Lazu da nemaju para za druge vrste grijanja, to je pogana vrsta koja laze o svemu ne mozes covjeku koji lozi ugalj, pusti cigare i ne pere ruke vjerovati nista. Usvojiti zakon kojim se zabranjuje ugalj u Sarajevu, kako ce se ko grijati njegov problem.

Kvin Latifa

Stoka prljava koja se doselila u grad lozi ugalj, ne pere se pa zagadjuje zrak i prenosi viruse je gora od svega. Oni koji loze ugalj svake godine ubiju 5.000 ljudi. Lazu da nemaju para za druge vrste grijanja, to je pogana vrsta koja laze o svemu ne mozes covjeku koji lozi ugalj, pusti cigare i ne pere ruke vjerovati nista. Usvojiti zakon kojim se zabranjuje ugalj u Sarajevu, kako ce se ko grijati njegov problem. ka Gost Taj zakon je donijela Jugoslavija i on je vazio di rata. Jedna stoka, seljacka, prljava, se ugnijezdila na vlasti, a druga gluplja je za njih glasala i sljegla za njima da nam opogani Gradjanstvo, Kulturu i Suzivot. Kako sad da oni na vlasti ista zabrane primitivnoj seljadiji - svojim glasacima.?

Istina

Ko se jednom napije,vode sa bascarsije,rak pluca i debelog crijeva mu ne gine. Zderanje pita i fasiranih kostiju i iznutrica u cevapu simbolu patriotizma,najbolesnija nacija na svijetu,cim predju 40-te raspadaju se.

/ Najnovije