Sarajevo: Cjepiva više nema, od sutra se obustavlja vakcinacija u Zetri

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ja

Konacno jedna lijepa vijest, i netrebaju nam, bacanje para i opasne nuspojave, 3% vakcinisanih a majmuni iz g7 grupe se dogovorili da opet naprave pandemiju na jesen

Račundžija

Rek'o je Fadil da stiže pola miliona kineskih, samo dok naprave prugu Šangaj - Sarajevo.

Pele

E dugo je i trajala.Sta kaze Mehmedovic ima li on vakcinu u steku da ne ide narod u Srbiju???

Moja glava

Klasičan prodajni trik gdje se navlači ljude pričom o nestašici i ograničenoj količini. Ima tog otrova na bacanje i koliko god hoćete :) Očigledno je da je odziv slab i da svim mogućim trikovima pokušavaju da ga povećaju. Riječ je o jednoj velikoj genetskoj eksperimentalnoj terapiji čije ćemo rezultate vidjeti. Žao mi je ljudi koji su pristali da budu pokusni kunići, nadam se da će biti zdravo.

/ Najnovije