Sanela Prašović ogorčena nakon smrti Azre Spahić: "Za mene je to sinoć bilo vrlo svjesno ubistvo"

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aco

Policija je plaćena da ne dira manijake i monstrume!

Zasto

Zsto nas opterecujete stavovima ove osobe !!!

Ne pijem dok Paja vozi

Zsto nas opterecujete stavovima ove osobe !!! ka Zasto Koje osobe

NB

Političari, policija i kriminalci haraju. Čak i ova Sprašović be može niti nikakva moralna vertikala. Sve treba stušiti do remelja i dublje zakopati.

333

Vrjednije je misljenje bilo kog prolaznika na ulici od misljenja ove zene. @NB U pravu si, sve sto se ocesalo o ovaj sistem u posljednjih 30 godina MORA da ide.

Kerim

***

Jole

I ova koristi sve moguce tudje nesrece radi samopromocije!!!dosta te vise....isteklo ti je vrijeme

Guest

E gdje ti Prašovićko nađe da ti komentarišeš. Koja furda???

Ma ne samo to, nego zlikovacko, zvjersko ubojstvo,

sa cetiri predumisljaja! Izvedeno na narocito svirep nacin!!! A sto ste se uzbahilisali, nevjerojatno nesto.... Kao da niko nikad nije poginuo u Sarajevu na cesti. Sta bi za Memicem?

/ Najnovije