Samo u BiH: Aktivisti Karton revolucije osumnjičeni jer su ukazali na nelegalne radnje?!

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Udarili na zelenu mafiju.

Oliva

Baš kao u Srbiji, hapšenja onih koji ne pristaju biti gluhi, slijepi i nijemi. To vam samo govori da nešto radite baš kako treba i da vas se već boje. Tupani se uvijek boje pametnih.

StopŠmitleru

A nema prijava za ono nelegalno naselje onih seljačina na Prokoškom jezeru, nekakvi komadi pa to nije normalno. Gdje su tu inspekcije i opštinari?? Momci su u pravu sto posto

GRUNF

E momci dobri ste, ali i sami ste se više puta uvjerili da u ovoj našoj BiH može samo ovako. Kada vidiš kriminalca da čini kriminal i prijaviš istog očekuj da će ti za kucati na vrata i privest tebe umjesto njega jer je on vlast. Ako ulažeš na nelegalne radnje nema brige siguran si da nisi siguran i opet će tebi za kucati na vrata. No ako kojim slučajem vidiš jadnog čovjeka, borca koji je dao sve da oslobodi ovu državu od zla 92-95, da nosi narsmak drva iz šume, probaj da ga ne prijaviš i opet će ti za kucati na vrata i moli svevišnjeg da te pored svih muka neoptuže da si pomagać u vršenju kriminalnog djela. Tako to ide u ovoj državi. Ono što vidiš ne smiješ da vidiš, ono što čuješ ne čuješ ali što bi rekli naši stari, ničija do zore nije sjala!

tuner

a da podnose tuzbe umjesto sto pricaju?

Pa bas zato

E momci dobri ste, ali i sami ste se više puta uvjerili da u ovoj našoj BiH može samo ovako. Kada vidiš kriminalca da čini kriminal i prijaviš istog očekuj da će ti za kucati na vrata i privest tebe umjesto njega jer je on vlast. Ako ulažeš na nelegalne radnje nema brige siguran si da nisi siguran i opet će tebi za kucati na vrata. No ako kojim slučajem vidiš jadnog čovjeka, borca koji je dao sve da oslobodi ovu državu od zla 92-95, da nosi narsmak drva iz šume, probaj da ga ne prijaviš i opet će ti za kucati na vrata i moli svevišnjeg da te pored svih muka neoptuže da si pomagać u vršenju kriminalnog djela. Tako to ide u ovoj državi. Ono što vidiš ne smiješ da vidiš, ono što čuješ ne čuješ ali što bi rekli naši stari, ničija do zore nije sjala! ka GRUNF Sto većina misli i govori kao sti si ti napisao/la a mala manjina pokušava nesto da uradi za dobro svih to je ovako kako jeste u ovoj državi. Jeste teže krenuti za ovakvim momcima i djevojkama koji se bore na pravi način ali je bolje i korisnije. Zato treba početi ustajati iz mraka i krenuti prema svjetlu iako je daleko

Ljiljan:KRKANSKA MARVA

BRAVO ZA OVE DEČKE SVAKA IM ČAST!

lol

Pa vi skontajte gdje zivite i ko vlada ovom "drzavom" ;)

/ Najnovije