Salko Zildžić krivotvorio iskaznicu OSA-e iz zezancije. Prijeti mu zatvorska kazna

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja

***

Treba...

...li naglasiti da je lik sda?

Role

Hahahah igrao se Jamws Banda...budala, da ima pameti znao bi da je svako krivotvorenje službene iskaznice krivično djelo pa makar bilo i iz za****ncije.

Habuhabuhabu

Diplome, iskaznice... šta je sljedeće?

Kemal

Narode ustanimo sve politicke partije su zlo mi nemamo lidera, izgubili smo nacionalni identitet zbog ovih munafika

Ivan

Jeste ali malo sutra

Istina

To je pokušaj spasavanja Osmice i Bakira.Je li originalna ili krivotvorina, lako je provjeriti.Mislim da je original; zato Bakir suti,evo četvrti dan.

Istina

Kakav je to naslov da je iskaznica krivotvorena? To tek treba dokazati ,tehnicari i bečeleri u redakciji.

Guest

Zamisli šta seljaku pada na pamet. Sda je najveće zlo ikada!!!!

nasvasta

Košta Nameta poluoismena bagra sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake.

***

***

/ Najnovije