Salkić: Srbija je organizator aktivnosti koje provodi Dodik i ima interes za destabilizaciju BiH

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Preorati Nandor Fehervar i posjec sljivu Tarabica

Nakon unistena i bacit prokletstvo na svakog ko tu proba napravit novo naselje.

iš nakazo,

u svakom smislu te riječi.

posle Dodika

Dodik

Stavi kacavendin kurac u usta da te razumEm

u svakom smislu te riječi. ka iš nakazo,

Xyz

TEBE NIKAD ČULI NISMO DA PRIČAŠ O INVESTICIJAMA, EKONOMIJI, ZAPOŠLJAVANJU, INFRASTRUKTURI ! PONAVLJAŠ MANTRU KOJA TI PAŠE 30 GODINA.

Ebem te glupa polupokrsteni turcine

Dodik ka posle Dodika Posle dodika je traktor sa marsrutom Tarabiceva sljiva.

E, jesi pametan

Salkiću, to znamo, nije nam potrebna ""tvoja pamet"".

Tatar

Svi ste vi Salkicu jalovi krezubi psi i beskorisni uhl**** koji jedino ljubomorno čuvaju svoju stolicu pod svaku cijenu.Avas nerad javasluk i nesposobnost nemaju kraja

Milos

ka Stavi kacavendin ***** ****** da te razumEm aj ti u danasnji PETAK primi od odze KOŽNI METAK

Strpi se

aj ti u danasnji PETAK primi od odze KOŽNI METAK ka Milos Do nedelje da te Kacavenda i podmaze pricesti ko Djizusa Petar.

Kip

Vidi ga gromga j.... isti k'o oni kipovi sa Uskršnjih otoka.😂

/ Najnovije