Salkić odgovorio Dodiku: "Da je bilo pravde on danas ne bi imao čega biti predsjednik"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Moj Ramize, da je bilo pameti i imalo časti u stranci ti tvojoj, me bi mi gledali danas ni tebe ni njega.

Da da,

***

Haha

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Molim

***

Incest je vidljiv

Lijepe riječi su ukras!

Cccc

Koliko se ja sjecam nato i amerika su bombardovali polozaje vojske republike srpske, a ne vase, osim ako ti nisi bio u vojsci republike srpske ka Molim Umukni pravoslavni daeshevac.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Ja1

Razocaran sam komentarima, ocekivao san zesce i jace medjusobne uvrede a ovo sve ispade nista. Slabo vi to, slabo

Ne!

Nego, da ste vi njima sta konkretno mogli, onda on ne bi imao cega bit predsjednik. Ali im niste nista mogli, jer su privatizirali za sebe imovinu JNA, pa su imali suchijem :) tuci okolo. A dok vi niste imali toliko i nista im niste mogli. Ko im je mogao, to smo mi, kad smo krenuli sa zapada do Banja Luke, ali nas su onda zaustavili Ameri, jer im je odgovaralo bas TAKO, da ostane RS. To su oni Ameri sto ih vi obozavate! Aj najzdravlje!

Zabrinuti.

Zar stvarno nema nikoga da zaustavi ovog ludjaka koji prijeti i prkosi cijeloj Europi?

/ Najnovije