Salkić: Dodik i njegovi sljedbenici trebaju saopštiti svom narodu istinu i povesti ga putem katarze

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gulliverus

Evo već 29 godina a katarze nigdje, nego postaju još gori u izvrtanju, lažima, kolektivno im trpa krivicu, a nemaju ni kolektivne savjesti.

Haha

Neko mora nešto duradi! Ne samo da mora, nego i treba!

kgom

Ne rise, pola vas ne zna ni šta znači katarza, ali ponavljate kao papagaji. Kakva katarza kad su svi zločinci sa srpske strane u Hagu,dok sa suprotne strane ste svi na važnim funkcijama, dok narod jedva preživljava. Čuj katarza! Katarza treba vama političarima kad pogledate na šta vam liče bolnice u BIH dok vi sebi trpate milione u džepove, kljukajući nepismenu sirotinju jednom te istom pričom 30 godina.

sto ga ne mogu a ni ostale

..i tako neki se uhvate politike i nepustaju godinama...zivot cijeli, iz supljeg u prazno...naplacuju, ubiru a sve nidje veze.......

Golman Zelje

Kad ovoga lika vidim i cujem, jos mi je jasnije zasto je raspad BiH neminovan.

Vrljika

Evo već 29 godina a katarze nigdje, nego postaju još gori u izvrtanju, lažima, kolektivno im trpa krivicu, a nemaju ni kolektivne savjesti. ka Gulliverus Nisu slavenski potomci, ne poticu iz Srbije, nije ih bilo u Bosni do XX vijeka. Ko su oni?

Vrljika

Kad ovoga lika vidim i cujem, jos mi je jasnije zasto je raspad BiH neminovan. ka Golman Zelje Prije ce biti seoba iz Bodne preko Drine. Nikako ne moze biti mirni razlaz, sem da se drzavni neprijatelji i nosioci imena nacija Ju dobrovoljno presele macehama koje zovu “maticama” iako im nisu dijaspora. Za njihov interes su ubijali i ginuli.

Bosanci

Prodjimo se glupih neprijateljskih politika i projekata. Vratimo drzavi iskonsko ime Bosna da bi svima nacija bila Bosanska. Ne trebaju nam nacije Kraljevine kao potureni insajderi, “konstitutivni narodi”. Sve dok nam susjedi poturaju svoja kukavicija jaja u Bosansko gnijezdo nema mira na Balkanu. Bosna Bosancima. Sve za Bosnu, Bosnu nedamo ni za sta.

Zabrinuti

braćo muslimani, uklonimo ovog lika, ružan k'o đavo, kvari nam prosjek!!

Tako je

Prije ce biti seoba iz Bodne preko Drine. Nikako ne moze biti mirni razlaz, sem da se drzavni neprijatelji i nosioci imena nacija Ju dobrovoljno presele macehama koje zovu “maticama” iako im nisu dijaspora. Za njihov interes su ubijali i ginuli. ka Vrljika Preko drine, srbije, bugarske sve do anadolije. Oprostili amo vam 1912, 1918,1945, 1995 e dosta vise.

/ Najnovije