Saharski pijesak opet stiže u BiH, evo šta nam je rekao poznati bh. meteorolog Bakir Krajinović

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Saharski pijesak

Treba mu uvesti vize. Sad ova fotografija plesa na kiši na svakom tekstu. Dzanan od 12458 fotografija ubo jednu dobru pa se hvali.

tuner

poznati strucnjak?

Gost

poznati strucnjak? ka tuner I to BH stručnjak. Ovo BH nije potrebno u 99% slučajeva.

Deso

I to BH stručnjak. Ovo BH nije potrebno u 99% slučajeva. ka Gost potrebno je itekako. Imaju više vijesti i preuzetih tekstova iz Srbije i Hrvatske nego iz BiH. Donedavno su stalno objavljivali prognozu nekog poznatog meteorologa iz Beograda sa Facebooka.

ova sa slike ce

sigurno u ulcinj na ogradjenu plazu za islamiste dzihadiste hidzadiste

u saharevu sahara

SAMO TVOJ ALAH ZNA KOLIKO SI SE TI skuhala na preko 30 na tolikoj vrucini umotana NATRULJANA POSLAO TI KISU DA SE OKUPAS ................GDJE SI POSLA HALIDA TOLIKO UMOTANA NA TEBI

u saharevu sahara

NE NE NISTE VI ARAPI NE NE VI STE EVROPLJANI IZ IRANA HIZBOLLAH

SVA SRECA

pa je DZINGIS KAN UNISTIO NA VRIJEME IRAN UNISTIO GA UBIO SVE REDOM SVE PORUSIO iJOS NIKADA SE IRAN NIJE OPORAVIO OD TADA KADA JE DZINGIS KAN UNISTIO

TAKO JE TO U TEHERANU

SAHARA I PUSTINJA I HIDZABI SETAJU

ne ne mi nismo muslimani

u bosni ne ne mi nismo arapi ne ne

tako prosetaj

LOS ANDJELESOM

/ Najnovije