SAD uvele sankcije Asimu Sarajliću i Gordani Tadić

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HAPSI SVE REDOM!!!!!

TOOOOOOOO!!!!!!!!

00

Asim Sarajlić nikad nije zauzimao neku funkciju tipa Dodika i Gordane Tadić da bi moga nanijeti štetu državi BiH. On je odabran kao kolateralna šteta !

Podvala

Srpskih i hrvatskih političkih poltrona. Krivac je dodik i čović.

_!_

Haj` što ovoj dadoše sankcije... Ali đe će vam duša da ovom čojeku uvedete sankcije... pa znate li da je čojek bio ranjen? Cccccc.. Možete sada se ***.. Ali kad vam dođu i samo kažu... "poselamio te Asim".. Aaaaa, šta ćete onda???

Damianusdarcus

Nemojte Asima... on je 2 puta ranjavan!

Juka

Ovo je podvala bosanskih srba.

AsAsova

Navijamo i da mu sef i ona njegova krampa sa top secret diplomom budu sljedeci, dragan je takodje zasluzio, borio se i trudio godinama da bude na tom spisku a oni ga izostavili..

muamer

udar na bosnjake

mile je... od ovce

Je suis Asim... A pomalo i ova...

Bosanac

Lopove briga za sankcije oni kradu izdaju Bosnu i dalje

Da se zna!

Za svaku pohvalu su sankcije, mada oni zasluzuju robiju. Koliko godina naseg zivota su unistili u zloj namjeri svojih politika. Pogotovo ova petokolonasica. Sudstvo blokirala.

nasvasta

Jesu li to ti iz đamija,*** a koja ogadi život i ugasi nadu naj boljem ljudskom proizvodu realno školovanoj omladini.*** sa papirima iz štamparija Travnik Vitez ŠirokiB Kiseljak Brčko RS koje su dio programa o uništenju Bošnjaka a saućesnici su SDA ASDA SBB NES ***.A velika većina imama efendija svojom šutnjom o ovoj teškoj anomaliji postaju saućesnici i teški licemjeri.

mile je... ***o labudovo

>>Jesu li to ti iz đamija,bagra lopovska koja ogadi život i ugasi nadu naj boljem ljudskom proizvodu realno školovanoj omladini.Uhljebljujući magarce lažove tupane sa papirima iz štamparija Travnik Vitez ŠirokiB Kiseljak Brčko RS koje su dio programa o uništenju Bošnjaka a saućesnici su SDA ASDA SBB NES nepotistićka govna i sudružnici četnicima i ustašama.A velika većina imama efendija svojom šutnjom o ovoj teškoj anomaliji postaju saućesnici i teški licemjeri. ka nasvasta <<____ Jaraniko, hajde ti nama svojim riječima prepričaj šta si htio napisati...

Sankcije?

Super su ove sankcije za korumpirane politicare, ali kada ce nas sud i tuzilastvo ovakve procesuirati i smjestiti u zatvro? Ah da...ja sam zaboravio da se kod nas ide u zatvr samo ako odrezes metar drva da ti djeca ne bi umrla od zime, a pri tome da si bio borac u ratu. Sto bi rekao Bake: Ja iiiiii?

BiH

Aferim! I treba, ovo je gora bagra i od Čovića ili Dodika, ista govna!

BiH

Spiro brata SAM Sporo …

Guest

SAD TREBA UVESTI SANKCIJE I TADIĆKINOM BRATU MIJI KREŠIĆU ZBOG TOGA STO JE OBLJUBIO MALOLJETNICU U HOTELU SUNCE U VOGOŠĆI. I O TOME SE ŠUTI I KRIJE INFORMACIJA IAKO SVE POLIC8JSKE AGENCIJE RASPOLAŽU INFORMAIJOM. ZBOG TOGA JE ZAMJENIK MINISTRA ODBRANE U PROCESU UVLAČENJA U DUPE MILANOVIĆU.

?

"Sarajlić (Sarajlić)" ?

Snaha

I nas Aske ***

Nisam srbin

Zahire javi se, diraju Vam Asima. Opet udar na poštene Bošnjake .

/ Najnovije