SAD pozivaju HDZ BiH da 'prestanu s opstrukcijama' Južne interkonekcije

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Što se nisu obratili Sejdi, da povuče vitalni nacionalni interes? Kakav sad pak Čović. Zna se tko je “precednik” ne?

Peti sekretar SKOJa

Ma šta Vam je više? Nema tu više opomena kao uvest ćemo sankcije, krenite više i uvedite te sankcije i još koješta kao npr zabranu kretanja bilo gdje kao i zabranu raspolaganja svom mogućom imovinom i njemu i svim članovima obitelji. Mnogi će se hvatati za glavu kada to uradite a mnogima neće biti jasno, ako objavite,što sve ova obitelj posjeduje. Pa mnogi iz stvarnog svijeta biznisa će se po stidjeti jer će izgledati kao siromasi naspram obitelji Čović. I požurite više, ko zna šta su tandem Dodik i Čović danas dogovorili u Banja luci.

***

***

sova

vidi him bazena! kupa li se tamo osoblje

Error

Jeste da bi evropa mogla da se bogati na racun ove zemlje .

Jedini koji su ikad ista blokirali u BiH su SDA

i satelit DF. Covic je uvijek samo spasavao sto se spasit dade. (Moderu, meni ovo nije tesko 1000 puta ponovo napisat, tako da ne krecis dzabe...)

/ Najnovije