SAD jača Oružane snage BiH, najavili značajnu finansijsku podršku

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rade

Sve je 49% Srpsko

Celo

Sve je 49% Srpsko ka Rade Srpsko nikad a PC do kad ??

Trixtrox

Da ste vi nama pomogli da se uspostavi normalna država onda bi i OS bile kako treba da budžetom i ostalo, ali umjesto toga podržavanjem separatističkih politika i nekažnjavanjem onih koji nas vuku u fašizam samo kreirate nove nestabilnosti, evo i donacijom oružja OS u zemlji koja nema aktivan vojni rok šaljete svojim i Escobarovim prijateljima Vučići i inim kako se muslimani naoružavaju pa da ovi ubrzaju taj svoj san novih osvajanja, otcjepljenja, sveta što srpskog što ruskog. Da nam niste raznim modelima privatizacije uništili privredu uz pomoć vaših političkih aktera, poslušnika, država bi imala novca i za OS i za infrastrukturne i socijalne projekte itd. Vaša podrška Šmitu i rušenju demokratskih načela nam govori sasvim suprotno od onoga što tvrdite da je vaš eksperiment uspješan!

SAmir

Jaka BiH ili bilo koja drzava nije u interesu spoljne politike americke vlade. Zavadi pa vladaj. His military strategy is to divide and conquer. Murphy, nejedi ono sto se nejede.

Kome

Ma kome dajete to oruzje i zadto ? Pretpostavljam da koristite os BiH kao topovsko meso po svijetu,a u slucaju rata unutar BiH svak ce na svoju stranu pa udri jrdan po drugome.

@Celo

Srpsko nikad a PC do kad ?? ka Celo<<A šta ti je PC

Ne pijem dok Paja vozi

Srpsko nikad a PC do kad ?? ka Celo A zašto nisi za plastične cjevi????

111

AMBASADORE, POGLEDAJTE STA VAM GOVORI DODIK, IMATE MOGUCNOST, KAZNITE GA ZA SVA VREMENA

/ Najnovije