SABNOR BiH žestoko reagirao na obilježavanje Bleiburga na Radimlji u Stocu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@

Smrt Fasizmu...Sloboda Narodu.!!

dP

Šokantno je samo kako se i dalje pojedini zločini "antifašista" guraju pod tepih. Otkrivene jame pokazuju da nisu samo vojnici ubijani.

Hugo

Ovdje niko ninasta ne reaguje. Ni na ustaske ispade, ni na urlanje cetnickih budaletina djuturuma, ni na Maocu koja ne glasa i zivi po serijatu, ni na to sto su nam pola drzave prodali nekim arapskim i turskim fukarama, ni na to sto nam dolaze isilovci zlocincii umjesto da dobiju po 15 - 20 god. zatvora, dobiju 2-3, ama bas ninasta.

Habuhabuhabu

To je strašno šta fašisti iz hrvatskog naroda rade vlastitoj konstitutivnoj grupi. Uskoro će svi biti smatrani fašistima. Već odavno znamo da to nisu nikakvi kršćanski križevi.

SKOJevac

Pa zar ima živih Izetovih SABNOR-ovaca! Šta li piju, da nisu Afričku šljivu?

G

Pa ovdje su takodjer bile ustase, neki stafi su pricali da je Sarajevo do nekih godina poprilicno bilo sa ustasama, a one u manjini vezali i ubijali. Jer da nije tako ne bi mogli ovdje da se baskare tih godina. Ali istorija je cudo kako je mijenja kako kome odgovara, kao da je bilo prije 1000 godina, pa nije drugovi.

Gost

Od 45-te se uči da su PARTIZANI i SAVEZNICI (SSSR, SAD I GB) pobijedili Fašizam pa otkud sada antifašisti?

Gost

I Boško Buha bi sada imao preko devedeset godina. Koliko žive ti ANTIFAŠISTI ?

PAMETNOM ISARETOM DOSTA

mora se negdje proslaviti kad ne moze u austriji oni slave sto su fasisti e koga je europa primila izgleda je i ona takva

/ Najnovije