Sabina Sarajlija odgovorila zašto nikada nije primila porodicu Memić

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Tužioci za sitni kriminal a za kriminalnu privatizaciju tendere uhljebljenje tu nema slike ni tona tj SUĆESNICI u krupnim kriminalnim rabotama .NAROD VAM NE VJERUJE.KAKO SPAVATE SA TOM SPOZNAJOM KAKO ĆE TE STIM NA ONAJ SVIJET.

Guest

Guest Je li vas stid da i po cijenu posla i zivota ste trebali primiti porodicu Memic. Fuj gadite mi se bez obzira na Imate li empatije imate li djecu i osjecaj da se vama tako nesto dogodi.

Martin

Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunist. Zatim su došli po Židove, a ja se nisam pobunio jer nisam bio Židov. Zatim su došli po sindikaliste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalist. Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant. Zatim su došli po mene, a do tada više nije bilo nikoga da se pobuni.

Gradjanin

De ti nama sefice rec koliko predmeta si pokrenla, kolko je tuzilastvo za tvog mandata dobilo, koliko izgubilo i koliko je bilo odbacenih slucajeva. Eto 3 god si na celu, pa eto neki izvjestaj daj da znamo malo tvoj ucinak.

/ Najnovije