Sabina Ćudić: Dodik je najveća prijetnja regiji, samo u RS Rusi dijele lekcije

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ajoj

Mislim da ste vi suniti najveća opasnost sami za sebe. Jel ima itko od muslimanskih političara da se pozabavi s ovim ili su baš svi zauzeti Rusijom trenutno? https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/bh-pacijenti-cekaju-na-zracenje/459366

Hava

Sto vi svi Cudicko pricate u havu? Evo godinama taj idiot laje, vrijedja, prijeti, inati se, obicni ljudi strahuju da ne izazove kakvo zlo. A svi ko' nekakvi politicari, dusebriznici za BiH, eto brinu i ne svidja im se sto je on takav pa ce ga ukoriti sa No no to nije fino. Budi dobar pa ces dobiti lizalo. Jednom za svagda: u politici nema prijatelja. Samo vlastiti interes.

Miki

Pa i vi ste od federacije davno stali pod americku cizmu i ko je onda u pravu? Osim nato puta ne smije biti drugog je iskljucivo muslimansko razmisljanje i bez odluke sva 3 naroda nece nikada uci u nato. Opet nas muslimanska ideologija da sami odlucujete dovodi do ivice propasti koja se ne zavrsi dobro ni po jednu stranu.

R

RUSE IZOLOVATI, UVESTI TROSTRUKE SANKCIJE...

We

MIKI LAZE, NEMA MUSLIMANSKE DOMINACIJE, SAMO ZAJEDNO, ALI SVI ZAJEDNO, MOZEMO PRAVITI DRZAVU. DODIK DIJELI BIH , A BEZ ZAJEDNISTVA I SRBA, HRVATA, BOSNJAKA NEMA ZAJEDNISTVA.

Miki

MIKI LAZE, NEMA MUSLIMANSKE DOMINACIJE, SAMO ZAJEDNO, ALI SVI ZAJEDNO, MOZEMO PRAVITI DRZAVU. DODIK DIJELI BIH , A BEZ ZAJEDNISTVA I SRBA, HRVATA, BOSNJAKA NEMA ZAJEDNISTVA. ka We Tacno je da moramo zajedno htjeli ili ne htjeli. Medjutim svakodnevnim zavadjanjem i navodnim biranjem strana se prikupljaju politicki poeni od lakovjernih gradjana te se tako ostaje na vlasti. Nismo mi bitni ni jednima ni drugima i svi smo zadnja rupa na svirali i zapadu i istoku. Ali jednostrane odluke pojedinaca koji pricaju u ime svih su neprihvatljive i dok se isti ne razrijesi funkcije znaci da ga narod podrzava a to nije dobro.

11

OVI STO PISU PROTIV BOSNJAKA LAZI SU OBICNA POGSN, ZNA SE KO SU I STA SU,I CIJI SU... OPOZICIJA TI SVE U LICE REKLA...

/ Najnovije