Sabina Ćudić na Twitteru: "Prebacit će Vlada FBiH 63 milion KM Anti Kvesiću"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

xyz

jesmo li dotakli dno ili ima jos?

zyx

jesmo li dotakli dno ili ima jos? ka xyz sve su prilike da ima još :/

Eki "neke stvari koje nam vise" ?!?!

..

Čudic

He he sto se Čudic pravi luda. Imali ste priliku da se rijesite HDZ-a u mostaru. Prevarili ste narod Boskom i Bozalijom i sad se cudite otkud HDZ da vlada 30 godina?

Hercegovac u Bosni

Ambiciozna ova gđa.Ne znam cim se bavila prije zastupnicke karijere.Ali hajde neka mladih i pismenih samo da ne palamude u prazno, previse.

Pipi

Kakvoj bolnici jadna ti majka nebila to ce covkec i ovaj mu drug iz adezea klepiti sebi u dzep, dogovorili se hesdea i adeze koliko ce jamit da se zajebaju malo sa ovim glupim narodom ahahahaha kako nas jamljaju decenijama hahahaha

Ivan Grude

To je novac za hdz kampanju. Sda sve isporuci hdz-u sto traze. Ljubav je to velika.

Black

He he sto se Čudic pravi luda. Imali ste priliku da se rijesite HDZ-a u mostaru. Prevarili ste narod Boskom i Bozalijom i sad se cudite otkud HDZ da vlada 30 godina? ka Čudic Daj ne seri vise. Pises same gluposti, klasicni SDA bot. Glup do kraja!!!

Naan

Sprijeciti taj kriminal pod hitno!!!

Imena

Ko je dao ovaj prijedlog, ko je prihvatio Imena doticnih osoba , pa da vidimo da li ce biti ponovo izabrani ove godine.

Car

Za taj novc mogu napraviti I opremiti novu bolnicu sramota koja pljacka I talivi

/ Najnovije