Sabina Ćudić: Čudi me da Novalić nije bio u Vučićevom predizbornom spotu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

na slovo na slovo P

Boška Pačavara

Bravo!

Gospodjo Cudic, potpuno ste u pravu! Glasat cu za vas ma na kojoj listi bili. Nazalost, o vasoj stranci ne mislim sve najbolje, ali ako se nadjete negdje bez dodataka iz vase partije, imat cete moj glast. Steta sto niste na celu ove stranke

Guest

Otvori frižider možda se već zavukao i čeka da iskoči

Ćudić: Čudi me

glupava mahaluša koja super živi od . . . čuđenja!

To boska

Bravo boska imal sta u briselu po trznim centrima ?

Cudi me da sabina nije u vucicevoj kampanji,zajedno su u ratu bili protiv Bih

...

Pamet

Ja sam mislio da je ova pametnija

Sabinica

Sabinice pobrinula si se placenim oglasima da svi u Sarajevu znaju da kao "lobiras" po Briselu. Pitanje je zna li to iko od ovih u Briselu ?

Beni

Svaka čast Sabina, da nam je Allah dragi na pomoći s ovim kriminalcima…

Napokon neko ko konta

Bravo Sabina!

Haha

Gospodjo cudic, nije niko vama kriv sto je vasa psenica skuplja od srpske iako se uvozi, a i imate je mnogo manje od srpske, dakle problem je u vama i vasoj nefuncionalnoj drzavi, jer kako inace objasniti da je vecina srpskih proizvoda jeftinija od domacih, a placaju carinu i druge dadzbine koje domaci proizvodi ne placaju? Znaci da ne podsticete domacu proizvodnju onako kako to srbija radi i kraj price.

/ Najnovije