S prosječnom plaćom Nijemci toče 1500 litara goriva - znate li koliko toče građani BiH?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Samo ste zaboravili da napisete da je prosjecna plata kod nas porasla zadnji mjesec zato sto su politicari sebi povecali platu za 500KM pa se i prosjek povecao za 100KM. Toliko o nasim prosjecnim platama. Nikad niko ne uzme realni sektor kao mjeru za prosjek plate.

Nidje_veze

Nije istina.. Prosjecna placa u Njemackoj je 1500 Euro, a cijena goriva oko 2,0 Euro. Sto znaci sipaju oko 750 Litara

Medi

Mate Rimac predstavio svetu svoj novi Bugati od 5 miliona evra i odmah ih je prodao 99 automobila...zamislite vi to, Hrvati vlasnici BUGATIJA! Hrvatska minimalna plata raste za još 30 E. i sada se po zakonu ne sme isplatiti manja od 530 E i stiže srpsku prosečnu neto platu!

Ideeeeeeeeeeeeš

Prosjecna placa u Njemackoj je 1500 Euro, a cijena goriva oko 2,0 Euro. Sto znaci sipaju oko 750 Litara ka Nidje_veze<< U kojem ti to svetu ziviš? Prosečna plata u Nemačkoj je 3200 evra, a minimalna je 1500. Slovenska prosecna 1320 evra. Hrvatska 1025 evra. Srpska 540 evra

Buco

>>Nije istina.. Prosjecna placa u Njemackoj je 1500 Euro, a cijena goriva oko 2,0 Euro. Sto znaci sipaju oko 750 Litara ka Nidje_veze<<upravo tako

/ Najnovije