Rusmira Isaka za direktora zeničkog zatvora predložio HDZ: Postoji li sukob interesa?

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ramo

Imas li jos sinova imamo upraznjenih mjesta u administraciji

Alo

Nikšića će protjerati iz Federacije zajedno sa Isak siledžijama !

Niksic, Forto, Konj

To su te "promjene" koje je trojka obecala. Tri komletna idiota iz jedne porodice imenovala na rukovodece pozicije

Mozak

Vidi glava, gluho i daleko bilo

Jcjcjj

Zakon o sukobu interesa je izbačen od iste vlade 2013 samo što je sbb bio umjesto nipa.Protiv su glasali SDA i DF.Iste godine je izglasan zakon o prebivalištu sa kojim smo izgubili srebrenicu.Eto raja pa glasajte obavezno za SDP i njihove priljepke ,balvani bosanski.

Kan

Joj kako nam se trojka zaista igra sa intaligencijom. Mozete kako hocete ali ne i dokle hocete, opet Nerko ce ti paljevine biti

Isak

Dinastija

Jes to ba neka sposobna porotca!

... Svaki clan je neka civija, nema niko da je landara, pa jel tako? :) :)) To ja cijenim.... :)

AsAsova

Boze sacuvaj.. XD Ovi gori od corone, sire se nevjerovatnom brzinom..

Hahaha, kojo debilizam

Mozda da se jedna celija oslobodi

Prolaznik

Normalno, najbolje je kad Bošnjo uništi instituciju iznutra

Jeko lik

Sve što pročitah o sinu je da se bavio politikom. Može li se znati išta o čovjeku, čime se bavio prije politike, ima li ikakvo obrazovanje, radno iskustvo van porodičnih šema? Ikakvih vještina i sposobnosti za takvu poziciju?

Fuj

Za ovo bi i ministar trebao izgubiti fotelju, da smo u nekoj funkcionalnoj državi.

/ Najnovije