Rusmir Isak organizovao priredbu u KPZ Zenica: Prisustvovalo nekoliko stotina osuđenika

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jesu li imali izbora tih nekoliko stotina

kaznjenika? Mislim, onako, samo kazu necemo, ne zanima nas i gotova stvar??

Tobejarabi!

Pa fakat, jel se ovo snima neki film?

Isto

Novo normalno.

Čega ba?

Jeko ovdje osuđenik a jeko direktor, znali se šta??????????????

Jaaaaranee...

Zenica Blues, New edition!

Inspektor Nagib

Mašala, kad krenu jake hakerske snage FUP-a Babe Rame Isaka pa zaganjaju sve ove komentatore teroriste i neprijatelje, a? Ne zna se samo čega neprijatelje: države (šatro) Familije Isak, Stranke u njiha? Ze, ze, ze...

***

***

Žižak

Ko je??? "mrkica" na drugoj fotografiji lijevo?

Belma

Smatram da je ovakav potez odlican u cilju resocializacije. Nisu svi osudjenici apriori krimnalci usudjenici su i osobe koje su ubilie u samoodbrani radi zaste vlasitog ili drugih zivota. Ljudi koji komentraisu bi trebali da se edukuju i procitaju odredbe KPZ-a.

Čuvari nacionalnog blaga

Belma, edukovana i dubokumna intelektualko, vjerovatno iz reda naših edukovanih pravnica i pravnika! Za čitanje ovih komentara nije baš potrebna "close reading" tehnika. A ti si opet uspjela "promašiti ceo fudbal". Ili si ipak tek botica-pametnica familije Isak. Laganini sa sendvičima i sokovima, ekspertu za KZ!

/ Najnovije