Ruska ambasada u BiH o izjavi PIC-a: Još jedan primjer licemjernog odnosa

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lav

Što se vi mješate u unutrašnje stvari BIH. Nemate ni vi mandat da podrivate ranije sporazume i da se svrstavate na samo jednu stranu. Imate i svojih problema preko glave da bi rješavali balkanske.

Izduni

.izduni zar nevidite da rusija odvlači pažnju sa Balkana na ukrajinu od koje su uzeli šta su htijeli,a ostatak ih ne zanima,ali rusi oduvijek imaju plan doći do jadranskog mora i evo preko srbije financiraju gradnju aerodroma u Trebinju i to će biti njihova vojna baza sa raketnim sustavima i ratnom avijacijom i mediteran im je onda kao na dlanu.

za Car Vladimir Vladimirovic

Turci su vama vladali najduze i tad vam je bilo i najljepse. Bili ste i ostali robovi drugih.

Koel

Ovim krstasima treba otkazati gostoprimstvo u sarajevu pod hitno

Alija

Kad su rusi usli u beograd 45te j*bali su sve na sta su naisli na 2 i 4 noge..Odatle ova rusofilija i ljubav prema tati putinu.Jedva ih tito istjerao.Morao ici nekim gatarama i vracevima .Ima o tome i film dokumentarni

/ Najnovije