Rok za finansiranje izbora ističe danas: Hoće li Christian Schmidt reagirati?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Neka nametne pravedan izborni zakon i ponisti odluke svojih predhodnika i eto mira i blagostanja.

TNT

Hoce i Mora ... da reaguje, bilo bi dobro da nametne izborni zakon bilo koje demokratske razvijene zemle clanice EU i NATO saveza.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Ljiljan

Ako ne reaguje treba ga proćerat zajedno sa ovo malo krivoustih krvača što je preostalo!!!!

Dandy

Smiješno je raspravljati o ovome, izbori su najveći akt demokratije a svako osporavanje istih ili sabotaža izbora je kriminalni akt. Ne samo da će nametnuti sve što treba da se izbori održe već će biti i hapšenja pa makar se sutra zaratilo, sve drugo je pišanje uz vjetar. Stojim iza svog stava.

ahahaah

Neka nametne pravedan izborni zakon i ponisti odluke svojih predhodnika i eto mira i blagostanja. ka Mostar sjedi popij sok

Gost

Tko je Damir Arnaut?

Promatrač sa strane

Arnaut je jedan od Bošnjaka koji inače misle da je "Bosna samostalna, nezavisna i suverena država" svaki dan traže od OHR-a i voljenih ambasada pomoć.

Panzer

NE ČUDI ME DA BI POHAPSIO SVE HRVATE,DOBIO JE LOVU OD SVOG POSLODAVCA ERDOGANA I SAD SAMO RADI ŠTO MU SDA I GRADJANI KAŽU

Koki

Uvucite se Schmitu jos *** i sve ce biti

N

Ma tko je ovaj cetnik da blokira sve jer ne moze da bude po njegovom. Govno zatvoriti i baciti kljuc

/ Najnovije